Ο Hideo Kojima θα ήθελε να παίξει το Deathloop, αλλά έχει προβλήματα με τα F.P.S.

Published on 15 September 2021 at 21:24

Ο Hideo Kojima είναι επίσης γοητευμένος από το Deathloop, προφανώς, με τον διάσημο σχεδιαστή παιχνιδιών που μίλησε στο Twitter για το νέο παιχνίδι της Arkane να ισχυρίζεται ότι θέλει να το παίξει, αλλά φοβάται να μην πετύχει λόγω προβλημάτων που έχει με το FPS, όπως ναυτία.

Ο Kojima μιλάει πάντα πολύ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το τι του αρέσει και τις διάφορες προσωπικές του δραστηριότητες, οπότε δεν είναι περίεργο που μοιράστηκε το ενδιαφέρον του για το Deathloop. Ο τίτλος της  Arkane και των Xbox Game Studios έλαβε εξαιρετική υποδοχή από τους κριτικούς, με ενθουσιώδεις πρώτες ευχάριστες νότες σε πολλές σελίδες του κλάδου, δείχνοντας πώς η ομάδα πίσω από τα Dishonored και Prey έλαμψε ξανά.

Η πρωτοτυπία που υπάρχει στο gameplay και την κατασκευή του κόσμου του παιχνιδιού θα μπορούσε να προσελκύσει μόνο την προσοχή του Hideo Kojima, που είναι πάντα πολύ πρόθυμος να βιώσει νέες εμπειρίες βιντεοπαιχνιδιών αν φυσικά καινοτομούν, όπως είχε αποδείξει και πριν από μέρες με το Twelve Minutes, αλλά σε αυτή την περίπτωση, προφανώς, υπάρχει πρόβλημα.

Ο Kojima αναφέρει ότι δυσκολεύεται να παίξει FPS λόγω αυτού που αποκαλεί "ασθένεια 3D κίνησης": είναι ένα είδος ναυτίας ή ζάλης που μπορεί να προκύψει από τα παιχνίδια πρώτου προσώπου, με βάση την ταχεία κίνηση του παίκτη. 

Είναι σαφές ότι αυτό θα μπορούσε επίσης να μας πει κάτι για τις παραγωγές του ίδιου του συγγραφέα: ότι βιώνοντας με μια τέτοια κατάσταση, θα είναι δύσκολο για την Kojima Productions να αφοσιωθεί σε παιχνίδια πρώτου προσώπου.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.