Έρχεται καθυστέρηση για το Battlefield 2042.

Published on 15 September 2021 at 20:06

Χθες το απόγευμα ανακοινώθηκε μεταξύ άλλων η καθυστέρηση μέχρι την κυκλοφορία του το 2022 του Dying Light 2. Η Techland μέσω μιας δήλωσης ανακοίνωσε την καθυστέρηση στην ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού, η οποία πηγαίνει από τον Δεκέμβριο έως τον επόμενο Φεβρουάριο.

Αν και αυτή τη στιγμή αυτό που πρόκειται να γράψουμε δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, ένα άλλο παιχνίδι που είναι υποψήφιο για να αναβάλει την κυκλοφορία και την καθυστέρηση είναι το Battlefield 2042. Αυτή τη στιγμή επαναλαμβάνουμε ότι είναι φήμη, αλλά φαίνεται ότι έχει αποκτήσει αξιοπιστία και μια τέτοια καθυστέρηση θα ανακοινωθεί σύντομα.

Από την πλευρά του, ο Jeff Grubb στον λογαριασμό του στο Twitter έστειλε μήνυμα χαιρετίζοντας την εβδομάδα καθυστερήσεων, στο οποίο αργότερα διευκρίνισε ότι θα υπάρχει μια ιδιαίτερη καθυστέρηση. 

Σας υπενθυμίζουμε ότι το Battlefield 2042 είναι να κυκλοφορήσει εάν όλα πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμα τον προσεχή Οκτώβριο, οπότε αν επιβεβαιωθεί αυτή η είδηση δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να ανακοινωνεί και επίσημα.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.