Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Shadow Warrior 3  θα ανακοινωθεί "Σύντομα"

Published on 16 September 2021 at 23:01

Από την ανακοίνωση shadow warrior 3 πέρυσι, ο προγραμματιστής Flying Wild Hog και ο εκδότης Devolver Digital συνέχισαν να επιμένουν ότι το first-person shooter θα έρθει κάποια στιγμή το 2021, ενώ πριν από λίγες εβδομάδες, ο προγραμματιστής είχε υποσχεθεί ότι μια ημερομηνία κυκλοφορίας για το παιχνίδι θα ανακοινωνόταν τον Αύγουστο. Λοιπόν, εδώ είμαστε, στα μέσα Σεπτεμβρίου, και ακόμα δεν ξέρουμε ακριβώς πότε θα βγει το παιχνίδι, οπότε τι συμβαίνει;

Το Shadow Warrior 3 ωθεί το ο first-person shooter στο επόμενο επίπεδο με ένα απρόσκοπτο συνδυασμό γρήγορων ρυθμών ανταλλαγής πυροβολισμών, μάχη σώμα με σώμα με αιχμηρά όπλα  και ένα θεαματικό σύστημα κίνησης που σας δίνει πλήρη ελευθερία.

Λοιπόν, φαίνεται ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ περισσότερο για να αποκτήσουμε συγκεκριμένες πληροφορίες. Πρόσφατα, η Devolver Digital παραδέχθηκε στο Twitter ότι "η ημερομηνία κυκλοφορίας του Shadow Warrior 3 ήταν αρκετά ανακριβής", αλλά υποσχέθηκε ότι "αυτό θα αλλάξει σύντομα".

Αυτό είναι ακόμα αρκετά ασαφές, φυσικά, και το "σύντομα" μπορεί να σημαίνει τα πάντα, αλλά ελπίζουμε ότι σημαίνει σύντομα. Όταν κυκλοφορήσει, το Shadow Warrior 3 θα είναι διαθέσιμο για PS4, Xbox One και PC. Δεν υπάρχουν ακόμα επίσημα νέα σχετικά με το αν θα υπάρχουν εκδόσεις για το PS5 και το Xbox Series X| S.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.