Νέες λεπτομέρειες για το skull and bones διαρρέουν, αποκαλύπτοντας διάφορες τοποθεσίες και πολλά άλλα.

Published on 17 September 2021 at 18:42

Το skull and bones είναι μια περιπέτεια με πειρατές που αναπτύσσετε από την Ubisoft και παρουσιάστηκε στην E3 του 2017. Από τότε, αυτό το ενδιαφέρον παιχνίδι βρίσκεται πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας, δίνοντας λίγες πληροφορίες στους οπαδούς του πέρα από τα προβλήματά του και τις πολλαπλές επανεκκινήσεις στην ανάπτυξη. Από την ανακοίνωσή της, γνωρίζουμε ότι η Ubisoft Singapore ήταν υπεύθυνη για την ανάπτυξη του παιχνιδιού, αν και οι τελευταίες φήμες έδειχναν ότι "μετακόμισε" στην Ubisoft Montreal, αφού είχε επανεκκινήσει την ανάπτυξή του με στόχο να είναι ένα παιχνίδι στυλ Sea of Thieves.

Το Skull & Bones αποτελεί πονοκέφαλο για την Ubisoft, καθώς δεν φαίνεται να βρίσκουν το σωστό μονοπάτι Ωστόσο, η ανάπτυξη φαίνεται να προχωράει, καθώς έχουν διαρρεύσει νέες λεπτομέρειες για το παιχνιδι, αποκαλύπτοντας διάφορες τοποθεσίες και πολλά άλλα. Φυσικά, αυτή η διαρροή προέρχεται από το χέρι του περισσότερο γνωστού και αξιόπιστου Tom Henderson μέσω Twitter.

  • Τα πλοία θα ταξινομηθούν σε 5 διαφορετικά επίπεδα και θα χωριστούν με τη σειρά τους σε 3 κατηγορίες, ανάλογα με το αν πρόκειται για εμπορικά, πολεμικά ή ερευνητικά πλοία.
  • Ο στόχος στο Skull and Bones είναι να μεταβείτε από μια σχεδία σε ένα επιβλητικό πλοίο κατάλληλο για κάθε παίκτη, το οποίο μπορεί να επεξεργαστεί με όλα τα είδη όπλων όπως κανόνια και πολλά άλλα.
  • Ο τόπος όπου λαμβάνει μέρος είναι ο Ινδικός Ωκεανός, όπου μπορούμε να πλεύσουμε άνετα, περνώντας μέσα από πειρατικά καταφύγια σε τοποθεσίες όπως η Μαδαγασκάρη ή η Μοζαμβίκη. Εκεί μπορούμε να αλληλεπιδράσουμε με NPC ή να δεχτούμε αποστολές, μεταξύ άλλων.

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.