Ίσως έχουμε μία πρώτη εικόνα του νέου αποκλειστικού παιχνιδιού για το Xbox

Published on 17 September 2021 at 20:20

Μόλις πριν από λίγες ημέρες, μια τεράστια διαρροή δεδομένων ήρθε στο φως από τη Nvidia, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες  στον πλανήτη, όπου διέρρευσαν μερικές νέες αποκλειστικότητες Xbox και άλλες μεγάλες.

Μεταξύ μερικών από τα παιχνίδια των οποίων η ύπαρξη καταχωρήθηκε, ξεχώρισε ένα από αυτά που θα μπορούσαν να είναι ένα νέο αποκλειστικό xbox, με το όνομα project Indus. Λοιπόν, προφανώς η πρώτη εικόνα του  νέου αποκλειστικού του Xbox θα μπορούσε να έχει εμφανιστεί.

Η εικόνα προέρχεται από τη σελίδα του oxidegames.com, ένα στούντιο που έχει αναπτύξει τίτλους όπως Ashes of the Singularity: Escalation or Star Warkm μεταξύ άλλων. Αν και δεν υπάρχει επιβεβαίωση ότι αυτή η εικόνα αντιστοιχεί στο υποτιθέμενο Project Indus, ο γνωστός χρήστης Klobrille έδωσε τη γνώμη του γι 'αυτό.

Ο χρήστης αναρωτιέται αν είναι πιθανό αυτή να είναι η πρώτη εικόνα του νέου αποκλειστικού Xbox. Αυτή η ερώτηση οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι οι άνθρωποι της Oxide Games "εργάζονται σε ένα νέο IP AAA ".

Υπάρχουν επίσης εικασίες ότι μπορεί να είναι το παιχνίδι της inXile, καθώς όλα οδηγούν σε έναν τίτλο RPG στο στυλ του Steam Punk, συμπεριλαμβανομένου ενός από τους προγραμματιστές έχει μια σελίδα Pinterest γεμάτη εικόνες με αυτή την έννοια.

Προς το παρόν, όλα αυτά είναι απλώς εικασίες, αλλά θα σας κρατάμε ενήμερους για πιθανές μελλοντικές ενημερώσεις σχετικά με νέες αποκλειστικότητες Xbox.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.