Σύμφωνα με φήμες το Xbox θα μπορεί να ανακοινώσει την απόκτηση ενός μεγάλου στούντιο σύντομα .

Published on 18 September 2021 at 07:41

Η ιδέα ότι το Xbox θα μπορούσε να ανακοινώσει την απόκτηση ενός μεγάλου στούντιο αιωρείται στο διαδίκτυο μετά την ανακοίνωση της αγοράς της Bethesda που άλλαξε τους κανόνες του παιχνιδιού και τι αναμενόταν από τη Microsoft στον κόσμο των βιντεοπαιχνιδών. Εκείνη την ημέρα έγινε σαφές ότι το στοίχημα της Microsoft με το Xbox είναι εξαιρετικά σοβαρό και ότι μετά την ύφεση που είχαν με το Xbox One, ήταν πρόθυμοι να επιστρέψουν σε μεγάλο τρόπο με την ηγεσία του Phil Spencer.

Αυτή η νέα φήμη για την απόκτηση ενός μεγάλου στούντιο από το Xbox ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες. Ο γνωστός insider και οπαδός του Xbox, Colteastwood έχει δημοσιεύσει tweets στα οποία έχει πει ότι θα πρέπει να περιμένουμε κάτι σημαντικό από το Xbox χωρίς να μας πει τι συγκεκριμένο. Το είχαμε αναφέρει και στο παρελθόν, αλλά το Colteastwood συνέχισε να κάνει τις δημοσιεύσεις του. Από αυτό έχει εξαπολύσει μια σειρά εικασιών και φημών στις οποίες έχουν εμπλακεί και άλλοι insiders και δημοσιογράφοι.

Φήμες κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο για την απόκτηση ενός μεγάλου στούντιο. Σύμφωνα με αυτές τις φήμες, αυτή η αγορά θα μπορούσε να ανακοινωθεί τις επόμενες εβδομάδες. Είναι αδύνατο να πούμε ποια εταιρεία μπορεί να ψάχνει η Microsoft για να την αποκτήσει, αλλά έχουν υπάρξει πολλές εικασίες. Αλλά είναι επίσης πιθανό ότι το Xbox δεν θέλει να κάνει άλλη μια μεγάλη αγορά αυτή τη στιγμή, δεδομένου του πόσα έχουν μόλις ξοδέψει για την Bethesda.

Εάν η Microsoft ενδιαφέρεται να αγοράσει έναν άλλο μεγάλο εκδότη, υπάρχουν μερικοί τρόποι για να περιορίσετε τη λίστα των δυνατοτήτων. Η πλατφόρμα Xbox έχει αγωνιστεί ιστορικά στην Ιαπωνία και μια εταιρεία με επιρροή στην περιοχή θα μπορούσε να βοηθήσει. Κάθε εταιρεία που επιλέγει να αγοράσει η Microsoft θα έχει επίσης έναν ευρύ κατάλογο παιχνιδιών που χρησιμεύει για την περαιτέρω τροφοδοσία του καταλόγου Xbox Game Pass. Συνολικά, αυτό δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια φήμη και πρέπει να ληφθεί ως τέτοια. Θα δούμε αν υπάρξει κάτι τις επόμενες εβδομάδες.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.