Δεν υπάρχουν "σχέδια αυτή τη στιγμή" για το Psychonauts 3.

Published on 21 September 2021 at 08:01

Το Psychonauts 2 κυκλοφόρησε στα τέλη Αυγούστου αλλά η θετική υποδοχή από κριτικούς και φίλους έκανε να αναρωτιούνται αν ένα τρίτο παιχνίδι της σειράς θα μπορούσε να είναι στα σκαριά.
Σε συνέντευξή του στο TheGamer, ο Tim Schafer συζήτησε για το μέλλον της σειράς, αστειευόμενος για τους οπαδούς που ήδη ζητούν νέο τίτλο, "Έχετε τελειώσει 100% το παιχνίδι; Δεν μπορείτε να ζητήσετε ένα τρίτο, μας πήρε πέντε χρόνια για να το κάνουμε και έχετε ήδη τελειώσει με αυτό."

Ο Schafer συνέχισε: «Δεν υπάρχουν σχέδια αυτή τη στιγμή για τρίτο. Νομίζω ότι η ομάδα κι εγώ ανυπομονούμε για κάτι εντελώς ολοκαίνουργιο. Αγαπάμε αυτούς τους χαρακτήρες όμως, και τον κόσμο του  είναι εύκολο να επεκταθούν για περαιτέρω περιπέτειες, αλλά δεν υπάρχει τίποτα προγραμματισμένο τώρα."

Λαμβάνοντας υπόψη πόσο καιρό χρειάστηκε η Double Fine για να κάνει την πρώτη του συνέχεια με το Psychonauts 2, πιθανότατα δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι δεν σχεδιάζει να επιστρέψει σε άλλη συνέχεια (προς το παρών). Επίσης έδωσε μια ιδέα για το τι δουλεύει το στούντιο, "Έχουμε ένα σωρό πράγματα που είναι μεγάλα και τίποτα από αυτά δεν είναι κάτι που κανείς δεν έχει ακούσει ποτέ πριν."


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.