Οι Cheaters έχουν ήδη αρχίσει και χαλάνε την beta του Call of Duty: Vanguard.

Published on 19 September 2021 at 16:25

Όπως φαίνεται στα παρακάτω βίντεο κοινωνικών μέσων μέσα σε λιγότερο από 48 ώρες στο τέστ για κονσόλας και υπολογιστή αρκετοί παίκτες φαίνεται να έχουν ήδη συναντήσει παίκτες που χρησιμοποιούν απατεώνες για να στοχεύουν αυτόματα τους αντιπάλους.

Τα Cheats και τα hacks έχουν αποτελέσει σημαντικό ζήτημα στα πρόσφατα παιχνίδια Call of Duty, στο βαθμό που ένα νέο σύστημα κατά αυτόν θα διατεθεί ως ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Vanguard.
Η Activision αναφέρει ότι το anti-cheat σύστημα θα εισαχθεί αργότερα αυτό το έτος, μετά την κυκλοφορία του Call of Duty: Vanguard παράλληλα και ενας ολοκαίνουργιος χάρτης.

Η Activision φαίνεται να είναι σίγουρη για τα μέτρα που σχεδιάζει να εισαγάγει, καθώς οι επίσημοι κοινωνικοί λογαριασμοί του Call of Duty χλεύαζαν ανοιχτά τους "τσαντισμένους απατεώνες" σε ένα βίντεο τον περασμένο μήνα.

Τον Αύγουστο ανακοινώθηκε ότι άλλοι 100.000 παίκτες είχαν αποκλειστεί από το Warzone.Το πρόσφατο βίντεο μάρκετινγκ προειδοποίησε: "Ξέρουμε τι κάνετε. Ερχόμαστε για σένα."

Η Activision έχει πλέον κάνει πάνω από 600.000 permanent bans στο warzone από τότε που ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2020.

Έχει υποστηριχθεί ότι οι cheaters που θα είναι ban από το Call of Duty: Warzone δεν θα μπορούν επίσης να παίξουν Call of Duty: Vanguard.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.