Ίσως ένα νέο παιχνίδι Duke Nukem να βρίσκεται σε εξέλιξη

Published on 20 September 2021 at 20:23

Σε μια πρόσφατη συνάντηση επενδυτών του Ομίλου Embracer, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Gearbox Software

Randy Pitchford επιβεβαιώσε ότι η Gearbox έχει "μεγάλα έργα σε εξέλιξη" στα franchises της, τα οποία περιλαμβάνουν το Duke Nukem.

"Έχουμε επίσης αποκτήσει το Duke Nukem και το Homelands, και έχουμε μερικά μεγάλα έργα σε ανάπτυξη για όλη αυτή την πνευματική ιδιοκτησία που η Gearbox έχει τον έλεγχο. Έχουμε νέα πνευματική ιδιοκτησία σε εξέλιξη", δήλωσε ο Pitchford.

Ο Όμιλος Embracer αγόρασε τον Αύγουστο την 3D Realms τους αρχικούς προγραμματιστές του αρχικού Duke Nukem 3D. Ωστόσο, η Gearbox είχε ήδη στην κατοχή της τα δικαιώματα του Duke Nukem από το 2010. Έχουν υπάρξει νομικές διαφορές σχετικά με τον Duke Nukem για παραβίαση της σύμβασης, ωστόσο αυτά τα ζητήματα φαίνεται να διευθετούνται τώρα που τόσο η 3D Realms (πρώην Apogee) όσο και η Gearbox βρίσκονται και τα δύο κάτω από την ίδια στέγη στην Embracer.

Η Gearbox άνοιξε πρόσφατα ένα νέο στούντιο του Μόντρεαλ για να βοηθήσει στην δημιουργία νέων παιχνιδιών και αυτή τη στιγμή απασχολεί περισσότερους από 600 υπαλλήλους σε όλο το Frisco, Texas και Quebec. Επίσης έχει 250 θέσεις ανοιχτές στο νέο στούντιο του Μόντρεαλ και αναμένει να έχει πάνω από 870 εργαζόμενους όταν το νέο στούντιο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

"Αυτό είναι υπέροχο γιατί έχουμε πολλά να κάνουμε", δήλωσε ο Pitchford για την ανάπτυξη της ομάδας."

Η Gearbox ετοιμάζει επίσης μια ταινία Duke Nukem, και είναι πιθανό ο Randy Pitchford να μιλούσε για αυτή την ταινία και όχι για ένα νέο παιχνίδι. Το καλύτερο σενάριο όμως θα είναι να δούμε και τα δύο να γίνονται πραγματικότητα.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.