Η Asobo ψάχνει για παίκτες για ένα Playtest που έχει προγραμματιστεί για αυτή την εβδομάδα!

Published on 21 September 2021 at 18:06

Η Asobo προσφέρει στους παίκτες το να δοκιμάσουν το A Plague Tale: Requiem από τις 23 έως τις 26 Σεπτεμβρίου, σε τρεις σύντομες ημέρες. Κατά τη διάρκεια αυτή θα μπορείτε να ανακαλύψετε τον τίτλο χωρίς χρονικούς περιορισμούς. Θα μπορέσετε να φτάσετε στο μισό παιχνίδι, το οποίο θα σας πάρει περίπου οκτώ ώρες σύμφωνα με το στούντιο του Μπορντό. Σημειώστε ότι θα έχετε πρόσβαση σε έναν υπολογιστή online, μέσω του Parsec.

Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί μια δεύτερη δοκιμή και θα σας δώσει την ευκαιρία να ολοκληρώσετε την περιπέτεια. Θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου. Ωστόσο, αυτή τη φορά, η παρουσία σας είναι απαραίτητη σε μια συγκεκριμένη ημέρα, από τις 9:15 π.μ. έως τις 5:45 μ.μ. Πράγματι, θα περάσετε το δεύτερο μισό του παιχνιδιού με την παρέα των ομάδων της Asobo. Τέλος, το κερασάκι στην τούρτα, όλοι όσοι συμμετέχουν σε αυτό το Playtest θα λάβουν δύο τίτλους από τον κατάλογο Focus Entertainment, στην πλατφόρμα της επιλογής τους. Για να εγγραφείτε, πρέπει να μεταβείτε στη διεύθυνση ακριβώς εδώ.

Σαν υπενθύμιση το A Plague Tale: Requiem έχει προγραμματιστεί για κυκλοφορία το 2022 στο Xbox Series X|S, pc, PS5 και Switch μέσω του cloud. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει την πρώτη ημέρα στο Xbox Game Pass.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.