Η 343 Industries μας δείχνει concept art από το χάρτη "Behemoth"

Published on 21 September 2021 at 23:46

Είμαστε ήδη πολύ κοντά στο να τελειώσει ο Σεπτέμβριος και μαζί του να δούμε σημαντικές καινοτομίες για τη νέα γενιά και ένα από αυτά είναι το Halo Infinite από τα πιο αναμενόμενα από την κοινότητα των παικτών.

Είμαστε πολύ περίεργοι να παίξουμε τόσο το campaign όσο και το multiplayer το οποίο μπορέσαμε να ρίξουμε μια ματιά τον περασμένο Ιούλιο και σε λίγες ημέρες μπορούμε να επιστρέψουμε σε μια νέα τεχνική δοκιμή με το PvP ενεργοποιημένο από την πρώτη στιγμή.

Στη νέα τεχνική δοκιμή θα είμαστε σε θέση να παίξουμε παιχνίδια σε "Big Team Battle" με βελτιωμένη εμπειρία για 24 παίκτες και θα έχουμε στη διάθεσή μας τον χάρτη που είναι γνωστός ως "Behemoth" που μας έδειξαν τον περασμένο Ιούνιο.

Λόγω της άφιξης του χάρτη στην τεχνική δοκιμή PvP, η 343 industries ενθαρρύνθηκαν ώστε  να μοιραστούν κάποια concept arts του χάρτη, δείχνοντας πώς στην αρχή επρόκειτο να είναι ως μια τεράστια έρημος και ότι σιγά-σιγά πρόσθεσαν νέες λεπτομέρειες όπως η βλάστηση, κάτι που μπορούμε να δούμε στο τρέιλερ που αποκαλύφθηκε στην E3.

Η άφιξη του Halo Infinite πλησιάζει, μια στιγμή που περιμένουμε από το 2015 και στις 8 Δεκεμβρίου θα γίνει πραγματικότητα.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.