Νέο gameplay trailer για το Negative Atmosphere.

Published on 22 September 2021 at 20:35

Γνωρίζουμε ότι το να είσαι κληρονόμος ενός τίτλου τόσο μεγάλου όσο το Dead Space δεν είναι κάτι απλό. Η σειρά της Visceral Games έπιασε τους οπαδούς από το πρώτο παιχνίδι μέχρι το τελευταίο και πολλοί από εμάς στεναχωρήθηκαν όταν ανακοινώθηκε το κλείσιμο του στούντιο και μαζί της οι ελπίδες να δούμε ένα τέταρτο κεφάλαιο της ιστορίας του Dead Space. Τα θετικά νέα ήρθαν φέτος, όταν η EA Motive ανακοίνωσε την επιστροφή του Dead Space με μια νέα έκδοση του πρώτου παιχνιδιού που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Το Negative Atmosphere είναι ένα παιχνίδι που αναπτύσσετε από το Sunscorched Studiosstudio, το οποίο σαφώς δημιουργεί ένα παιχνίδι που μας προσφέρει κάτι πολύ παρόμοιο με αυτό που ήταν το Dead Space και το Alien Isolation .

Οι δημιουργοί του το χαρακτηρίζουν ως ένα παιχνίδι κατηγορίας ΑΑ αλλά είναι πολύ φιλόδοξο καθώς το παιχνίδι αναπτύσσεται με Unreal Engine 4.

Αυτή τη στιγμή το παιχνίδι αναπτύσσεται για pc και δεν έχει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας στις κονσόλες. Αλλά αν θέλετε να υποστηρίξετε το παιχνίδι έτσι ώστε το έργο να προχωρήσει, το στούντιο έχει ένα Patreon όπου μπορείτε να συνεισφέρετε χρήματα, έτσι ώστε αυτό το φιλόδοξο έργο να καρποφορήσει.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.