Η Turn 10 αποκαλύπτει νέες λεπτομέρειες για το Forza Motorsport στο Xbox Series X|S

Published on 22 September 2021 at 14:52

Η κυκλοφορία του Forza Horizon 5 για Xbox One, Xbox Series X|S, Cloud Gaming και PC πλησιάζει με μεγάλη ταχύτητα. Ενώ μετράμε τις μέρες που απομένουν για να νιώσουμε την άσφαλτο από του δρόμους του Μεξικού, η Playground Games συνεχίζει να μοιράζεται κάποιες λεπτομέρειες αυτού του πέμπτου και αναμενόμενου τίτλου, αν και αυτή τη φορά δεν έχουν πει τίποτα στα επεισόδια του Forza Horizon 5: Let's Go! αλλά σε μια νέα δόση του Forza Monthly, όπου ο Chris Esaki, δημιουργικός διευθυντής της Turn 10 Studios, εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά για να αποκαλύψει νέες λεπτομέρειες του νέου Forza Motorsport για το Xbox Series X|S.

Όπως πολλοί από εσάς μπορεί να γνωρίζετε το Forza Motorsport 8 ανακοινώθηκε στο Xbox Game Showcase τον Ιούλιο του 2020. Από τότε μέχρι και σήμερα, οι πληροφορίες ήταν αρκετά σπάνιες, αλλά χάρη στον Chris Esaki, μπορούμε ήδη να μοιραστούμε μαζί σας μερικές από τις καινοτομίες που θα περιλαμβάνουν τη λειτουργία για το multiplayer κομμάτι του νέου Forza Motorsport.

  • Βελτιωμένη εμπειρία για πολλούς παίκτες, με "Σαββατοκύριακα αγώνων". Κάθε μία από αυτές τις ενεργές διοργανώσεις θα έχει practice, a qualifying και race
  • Θα υπάρχει ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζεται Corner Mastery. Αυτό το σύστημα θα επιτρέψει στους παίκτες να κατανοήσουν σε ποια ακριβή τμήματα διαδρομής κερδίζουμε ή χάνουμε χρόνο. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να βελτιώσουμε πού αποτυγχάνουμε καθιστώντας μας έτσι καλύτερους παίκτες. Αυτή η δυνατότητα θα είναι διαθέσιμη κατά τη διάρκεια των προπονήσεων.

Ο Esaki ανέφερε εν συντομία ότι η ομάδα θα έχει περισσότερες πληροφορίες να μοιραστεί τους επόμενους μήνες, και ειδικά καθώς πλησιάζουμε το επόμενο έτος. Το Forza Motorsport θα κυκλοφορήσει σε Xbox Series X|S και PC, αλλά δεν υπάρχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας. Φημολογείται ότι μέχρι το 2022 αυτή η όγδοη δόση θα κυκλοφορήσει.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.