Ο Giovanni Martinez εντάσσεται στην Obsidian.

Published on 23 September 2021 at 07:51

Υπάρχει λίγο σκεπτικισμός στα βιντεοπαιχνίδια όταν κάτι παρουσιάζεται με ένα απλό κινηματογραφικό cinematic υποδεικνύοντας ότι το έργο πιθανότατα έχει ακόμα αρκετά χρόνια ανάπτυξης. Ένα αστείο σχετικά με αυτό έγινε από την Obsidian αποφάσισε να παρουσιάσει το The Outer World 2 όπου ο αφηγητής του βίντεο έκανε συνεχώς αστεία.

Το στούντιο είναι πλέον βυθισμένο στην ανάπτυξή του και παρόλο που φαίνεται ότι βρίσκεται σε σχετικά προχωρημένη κατάσταση, δεν είναι θεώρει λάθος να «υπογράφει» ταλέντα για να κάνει την ανάπτυξη καλύτερη και γρηγορότερη. Το νέο μέλος της Obsidian είναι ο Giovanni Martinez, ο οποίος έχει ήδη εργαστεί για Insomniac και The Initiative.

Ο ίδιος ο Giovanni Martinez έκανε την ανακοίνωση της ενσωμάτωσής του στο στούντιο μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter. Όπως μπορείτε να δείτε στο ArtStationpage του, ο Martinez ήταν υπεύθυνος για το σχεδιασμό ορισμένων επιπέδων από τα τελευταία παιχνίδια Insomniac (Spiderman και Ratchet and Clank) και μπορείτε να ρίξετε μια ματιά για να συνειδητοποιήσετε το μεγάλο ταλέντο που έχει.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.