Η CD Projekt RED ίσως προετοιμάζεται για να ξεκινήσει την ανάπτυξη του νέου Witcher.

Published on 23 September 2021 at 11:42

Περισσότερο από ένα χρόνο πριν ο πρόεδρος της CD Projekt RED, Adam Kiciński επιβεβαίωσε ότι ένα νέο The Witcher θα αρχίσει να αναπτύσσεται μετά την κυκλοφορία του Cyberpunk 2077. Προς το παρόν δεν έχει αποκαλυφθεί εάν πρόκειται για μια αριθμητική συνέχεια ή αν θα αντιμετωπίσουμε το αναμενόμενο The Witcher 4, το οποίο θα μπορούσε να έχει ως πρωταγωνιστή την Ciri.

Τώρα, για να αναζωπυρώσει τη φλόγα του ενθουσιασμού με την πρόθεση να πει περισσότερα για το νέο The Witcher, η πολωνική εταιρεία μοιράστηκε μέσω της GameJobs μια προσφορά εργασίας που αναζητά έναν open world designer / specialist πιο συγκεκριμένα κάποιον που μπορεί να «γεμίσει τον κόσμο του παιχνιδιού μας με συναρπαστικό και αξιόπιστο περιεχόμενο που θα αποτελείται από κοινότητες και γεγονότα που θα συναντήσει ο παίκτης ».

Το έπος του Witcher δεν έχει τελειώσει, καθώς πολλοί από τους ανθρώπους που εργάζονται και ηγούνται στην CD Projekt RED είναι πρόθυμοι να συνεχίσουν να λένε ιστορίες για τον  διάσημο μάγο Geralt of Rivia και για την Ciri. Δεν γνωρίζουμε τι έχει η πολωνική εταιρεία στο μυαλό αλλά αν οι δηλώσεις του Adam ισχύουν, αυτή η τελευταία προσφορά εργασίας θα συνδεόταν λογικά με το νέο Witcher.

Ένα Witcher με πρωταγωνιστή την Ciri, θα μπορούσε να είναι τέλειο. Θα μπορούσαμε να εξερευνήσουμε παράξενες και υπέροχες διαστάσεις, επιτρέποντάς μας να βιώσουμε περισσότερα για το παρελθόν της και ταυτόχρονα να μας δείξει τι συμβαίνει στο μέλλον της. Ωστόσο, ίσως ένα prequel να έχει περισσότερο νόημα, καθώς η θέση της Ciri στο The Witcher 3 Wild Hunt εξαρτάται από τις επιλογές που κάνουμε. Αυτή τη στιγμή θα πρέπει να περιμένουμε να μάθουμε τι θα είναι το νέο Witcher.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.