Δεν υπάρχει στα πλάνα της Respawn κάτι για το Titanfall.

Published on 23 September 2021 at 17:30

Τόσο το πρώτο όσο και το δεύτερο παιχνίδια είναι αγαπημένα από την κοινότητα, αλλά δυστυχώς έχουν αμαυρωθεί από χτυπήματα χάκερ και πληθώρα προβλημάτων από τους servers  κάνοντας τα unplayable για μεγάλες χρονικές περιόδους.

Εν τω μεταξύ, οι οπαδοί της σειράς έχουν ελπίδες είτε για ενημερώσεις για το Titanfall 2 είτε για μια ανακοίνωση για το Titanfall 3 αλλά σύμφωνα με τονJason Garza κανένα από αυτά δεν είναι πιθανό.

Κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής ροής στις 20 Σεπτεμβρίου, ο Garza ρωτήθηκε για να πει "οποιαδήποτε σχόλιο σχετικά με το Titanfall", στα οποία απάντησε ότι είναι ένα παλιό παιχνίδι με πολλά "mechs".

"Μην ελπίζεις, φίλε. Το έχω ξαναπεί αυτό. Δεν έχουμε τίποτα στα πλάνα. Δεν υπάρχει τίποτα. Δεν υπάρχει τίποτα εκεί. Έχουμε πάρα πολλά άλλα παιχνίδια στα σκαριά αυτή τη στιγμή."

Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτή η είδηση άφησε τους οπαδούς απογοητευμένους, αλλά ο Garza προσέφερε κάποιες διευκρινίσεις στα σχόλια.

Όταν ένας χρήστης απάντησε ότι ήταν "καιρός να εγκαταλείψουν τις διορθώσεις του Titanfall ", ο Garza εξήγησε, ". Όχι δεν εννοούσα αυτό. Μιλούσα για το μέλλον του TF. Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε για την τρέχουσα κατάσταση, αλλά όπως πάντα, δεν μπορούμε πραγματικά να πούμε αυτές τις κινήσεις δημόσια".

Οπότε η Respawn εξακολουθεί να εργάζεται για την προστασία των υπαρχόντων παιχνιδιών Titanfall, για να αποτρέψει τις συνεχιζόμενες DDoS επιθέσεις αλλά δυστυχώς σε ότι αφορά οποιοδήποτε νέο περιεχόμενο ή νέο παιχνίδι στην σειρά δεν πρόκειται να συμβαίνει.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.