Η Crystal Dynamics υπαινίσσεται ότι εργάζεται σε ένα νέο Tomb Raider.

Published on 24 September 2021 at 23:06

Μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις των τελευταίων ετών ήταν το reboot του Tomb Raider.Η Crystal Dynamics μας έχει δώσει 3 φανταστικά παιχνίδια με την πιο δημοφιλή ηρωίδα των βιντεοπαιχνιδιών .

Η Crystal Dynamics άρχισε να εργάζεται για το Marvel's Avengers  μετά από αυτά τα 3 παιχνίδια, το οποίο παρά το γεγονός ότι δεν έκανε την επιτυχία που αναμενόταν η αλήθεια είναι ότι είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι που δεν σταματά να φέρνει ενημερώσεις και να προσφέρει περισσότερο περιεχόμενο στους χρήστες του. Μια είδηση που μας αιφνιδίασε όλους ήταν η ανακοίνωση ότι το στούντιο συνεργάζεται με την  Initiative  για την ανάπτυξη του Perfect Dark, αλλά φαίνεται ότι δεν θα είναι το μοναδικό τους έργο.

Στο tweet όπου η  Initiative ανακοίνωσε αυτή τη συνεργασία, η Crystal Dynamics απάντησε, εκφράζοντας πόσο μεγάλη είναι αυτή η συνεργασία για αυτούς. Αυτό δεν είναι το μόνο πράγμα που μας άφησε αυτή η απάντηση, και αυτό είναι ότι η Crystal Dynamics έχει επίσης αναγνωρίσει ότι η ανάπτυξη του Perfect Dark ενώνει αυτή του Marvel's Avengers και επίσης του Tomb Raider. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το στούντιο δεν έχει ανακοινώσει ποτέ τίποτα για το Tomb Raider είναι ενδεικτικό ότι ένα νέο παιχνίδι ίσως βρίσκεται εξέλιξη, αν και προφανώς δεν γνωρίζουμε στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται μια τέτοια εξέλιξη.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.