Χρόνια πολλά Silent Hill 2!

Published on 24 September 2021 at 23:24

Σήμερα το franchise του silent hill γιορτάζει την επέτειό του, επειδή το Silent Hill 2 γίνεται 20 ετών. Το παιχνίδι έχει γίνει, σε αυτές τις δύο δεκαετίες ένα είδος λατρείας και είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια τρόμου και, για πολλούς το καλύτερο παιχνίδι της σειράς. Το Silent Hill 2 εγκαταλείπει την πλοκή της πρώτης δόσης και μας συστήνει τον James Sunderland, έναν άνδρα βασανισμένο από το θάνατο της συζύγου του που φτάνει στο Silent Hill αφού έλαβε ένα γράμμα γραμμένο από αυτήν. Το Silent Hill 2 καταφέρνει να βελτιώσει όλα όσα παρουσιάστηκαν στο Silent Hill, αναπτύσσοντας κλασικά θέματα του franchise όπως η ενοχή και η υποχρέωση να πρέπει να αντιμετωπίσουμε τους χειρότερους φόβους μας.
Παρόλο που οι θαυμαστές γιορτάζουν τα 20α γενέθλια του Silent Hill 2, αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχουν νέες κινήσεις από την Konami. Πριν από λίγο καιρό αποκαλύφθηκε ότι η Ομάδα Bloober είχε συνεργαστεί με την Konami για την ανάπτυξη ενός έργου τρόμου. Έργο που πολλοί κατανοούν ως ένα νέο Silent Hill, λαμβάνοντας υπόψη την εμπειρία του στούντιο στο είδος και τη συμμετοχή του Akira Yamaoka, συνθέτη του έπους, στο The Medium, το τελευταίο παιχνίδι του στούντιο. Οι φήμες για την εξαγορά του (franchise) τρέχει επίσης μέσω διαδικτύου και σε φόρουμ εδώ και αρκετό καιρό, αλλά, μέχρι σήμερα, δεν υπάρχει τίποτα επιβεβαιωμένο.

Ενώ περιμένουμε να επιστρέψει το έπος κάποια στιγμή, να θυμάστε ότι έχετε στη διάθεσή σας τη συλλογή Silent Hill HD για Xbox One και Xbox Series X|S. που θα σας επιτρέψει να απολαύσετε το Silnt Hill 2 και το Silent Hill 3 και μπορείτε να το αγοράσετε στο Xbox Store.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.