Η δεύτερη τεχνική δοκιμή του Halo Infinite έκανε ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα.

Published on 26 September 2021 at 11:18

Σε περίπτωση δεν το θυμάστε η δεύτερη τεχνική δοκιμή του halo Infinite πραγματοποιείται αυτό το Σαββατοκύριακο στο Xbox One, το Xbox Series X|S και τον υπολογιστή και μέχρι στιγμής έχει λάβει διθυραμβικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι οπαδοί έχουν πάει στο Twitter για να εκφράσουν την αγάπη τους για τους πολλούς παίκτες, με μερικούς μάλιστα να προτείνουν ότι είναι το καλύτερο παιχνίδι Halo μέχρι σήμερα και το τέλειο παιχνίδι για νέους παίκτες, αλλά και ιδανικό για έμπειρους παίκτες.

Η δεύτερη τεχνική δοκιμή του Halo Infinite είναι διαθέσιμη σε όσους εγγράφηκαν ως Halo Insiders εκ των προτέρων και διαρκεί από την Παρασκευή έως τη Δευτέρα (με συγκεκριμένες ώρες για την εύρεση αγώνων PvP), αν και θα επιστρέψει ξανά από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 6 Οκτωβρίου.

Τα σχόλια στο Twitter σχετικά με τη δεύτερη τεχνική δοκιμή του Halo Infinite δεν έχουν σταματήσει κατά τη διάρκεια αυτού του Σαββατοκύριακου, οι παίκτες τονίζουν την κίνηση, το παιχνίδι όπλων και το σχεδιασμό του χάρτη. Η λέξη που επαναλαμβάνεται περισσότερο μεταξύ των σχολίων είναι αυτή της "ισορροπίας", για πολλούς η 343 Industries έχει βρει πραγματικά την ισορροπία μεταξύ του καλλιτεχνικού στυλ, των γραφικών και του παιχνιδιού, η καλή ισορροπία μεταξύ της ταχύτητας και του βάρους του παίκτη σχολιάζεται επίσης, μεταξύ άλλων.
Αν και η τεχνική δοκιμή του Halo Infinite έχει εκτιμηθεί ιδιαίτερα, αλλά δεν είναι χωρίς κριτική: συγκεκριμένα, η κοινότητα halo Reddit έχει προτείνει ότι το σύστημα XP δεν είναι καλά σχεδιασμένο και ότι ο στόχος δεν είναι εντελώς σωστός, ειδικά με το controller (προσωπικά δεν είχα κάποιο θέμα). Μην γελιέστε, όμως, καθώς το συνολικό συναίσθημα από τους περισσότερους παίκτες φαίνεται να είναι πολύ θετικό μέχρι στιγμής.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.