Κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ σύγκρισης για το Alan Wake Remastered.

Published on 26 September 2021 at 15:46

Η κυκλοφορία του Alan Wake Remastered για xbox One, Series X και Series S πλησιάζει γρήγορα την ημερομηνία κυκλοφορίας του στις 5 Οκτωβρίου και τώρα έχουμε ένα τρέιλερ σύγκρισης μεταξύ των εκδόσεων Series X και της αρχικής έκδοσης του Xbox 360.

Όπως ήταν αναμενόμενο, υπάρχουν μερικές αρκετές διαφορές μεταξύ των δύο, με προφανώς αυξημένη ανάλυση, εξαιρετικά βελτιωμένες υφές και ένα πολύ καλύτερο μοντέλο χαρακτήρων για τον Alan (και άλλους) μεταξύ των αλλαγών.

Γνωρίζουμε ήδη ότι η έκδοση Xbox Series X του παιχνιδιού θα εκτελείται σε λειτουργίες έως 4K, 60fps (η σειρά S είναι 1080, 60fps), ενώ η έκδοση Xbox One X θα λαμβάνει λειτουργίες απόδοσης (4K, 30fps) και ποιότητας (1080p, 60fps), ανάλογα με το αν θέλετε να δώσετε προτεραιότητα στην οπτική ποιότητα ή σε βελτιωμένο ρυθμό καρέ.

Επιπλέον, το παιχνίδι θα περιλαμβάνει πλουσιότερες περιβαλλοντικές λεπτομέρειες (βελτιωμένες υφές και πρόσθετη γεωμετρία), βελτιωμένα μοντέλα χαρακτήρων, βελτιωμένα οπτικά εφέ και φωτισμό.

Εάν ενδιαφέρεστε να το παραλαμβάνετε, το Alan Wake Remastered είναι τώρα διαθέσιμο για προπαραγγελία στο Microsoft Store στην τιμή των 29.99€ αλλά έχουμε και την φυσική έκδοση που βρίσκεται στην τιμή 26,50€ στο GamingGalaxy. Υποστηρίζει επίσης Smart Delivery ώστε να μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση στην επόμενη γενιά χωρίς επιπλέον χρέωση.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.