Το κωδικό όνομα και η τοποθεσία του νέου The Crew ίσως έχουν διαρρεύσει.

Published on 29 September 2021 at 07:43

Κατά τη διάρκεια αυτού του Σαββατοκύριακου οι πρώτες λεπτομέρειες για τον επόμενο τίτλο του franchise The Crew είχαν διαρρεύσει. Αν και ορισμένες εικόνες ήρθαν στο φως μέσω του Imgur  προφανώς η Ubisoft κατάφερε να τις αφαιρέσει εκ των προτέρων. Αλλά ακόμα και αν οι πρώτες εικόνες να έχουν εξαφανιστεί, το κωδικό όνομα και η τοποθεσία του νέου The Crew θα είχαν επίσης διαρρεύσει..

Το νέο The Crew είναι με την κωδική ονομασία Project Orlando Αυτό το όνομα έχει ήδη βρεθεί στην τεράστια λίστα των παιχνιδιών που διέρρευσαν από την υπηρεσία της Nvidia, GeForce Now. Στην περίπτωση του Project Orlando, δεν ήταν γνωστό σε ποιο παιχνίδι θα μπορούσε να αναφέρεται, αλλά τώρα γνωρίζουμε ότι είναι ο νέος τίτλος της Ubisoft, του οποίου ο γνωστός και ειδικός Tom Henderson, έχει διαρρεύσει τις πρώτες λεπτομέρειες.

Παρά το γεγονός ότι έχει την κωδική ονομασία Project Orlando η τοποθεσία του νέου τίτλου θα είναι η Χαβάη. Με αυτόν τον τρόπο, το The Crew θα πήγαινε από ένα γιγαντιαίο χάρτη όλων των Ηνωμένων Πολιτειών, σε έναν μικρότερο χάρτη και επικεντρώθηκε στη Χαβάη, ένα εντελώς όμορφο μέρος, αλλά χωρίς πολλές ευθείες όπου μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ταχύτητα των οχημάτων.

Τέλος, ο Tom Henderson, για να υποστηρίξει τη διαρροή, αποκάλυψε μέσω Twitter τις πρώτες λεπτομέρειες αυτής της υποτιθέμενης νέας έκδοσης του The Crew, σχολιάζοντας τα εξής: "Από ό, τι έχω ακούσει είναι ότι δεν ήταν ευχαριστημένοι με το The Crew 2 και απλά επανεξετάζουν τα πάντα". Και προσέξτε, επειδή αυτή η διαρροή του υποτιθέμενου The Crew θα μπορούσε να είναι ή να καταλήξει να είναι "ένας αγώνας χωρίς ανάσα ορισμένων ομάδων εναντίον άλλων, μια μάχη με έως και 100 παίκτες, με οχήματα που αλλάζουν κατά μήκος 3 διαφορετικών τμημάτων".


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.