Το Microsoft Store ενσωματώνει το Epic Games Store και το Amazon.

Published on 28 September 2021 at 22:48

Αφού ο Major Nelson ανακοίνωσε αλλαγές στο Microsoft Store, ήρθε στο φως ότι το κατάστημα της Microsoft θα αρχίσει να ενσωματώνει εφαρμογές από το Epic Games Store και το Amazon. Η βόμβα ανακοινώθηκε μόλις πριν από λίγα λεπτά, όπως δημοσιοποιήθηκε από το The Verge, μέσω μιας δήλωσης στην οποία η εταιρεία αποφάσισε να ανοίξει σε διαφορετικές εφαρμογές και πλατφόρμες, ενσωματώνοντάς τες. Αυτή είναι μια σημαντική αλλαγή, όχι μόνο όσον αφορά τις πολιτικές της Microsoft, αλλά και σημαντική στο ότι έχει ενσωματώσει μεγάλα "ψάρια" του αναστήματος Amazon και Epic Games Store. Το πιο σημαντικό, ανοίγει την πόρτα για άλλα συστήματα που ενδιαφέρουν τους παίκτες, όπως το Steam, να φτάσουν στο Store.

"Όπως και με τις άλλες εφαρμογές, τα third-parties θα έχουν μια σελίδα περιγραφής προϊόντος, η οποία μπορεί να βρεθεί στη μηχανή αναζήτησης, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν εύκολα να τις βρουν, όπως κάνουν και με τις άλλες εφαρμογές του Microosft Store στα Windows. Σήμερα θέλουμε να μοιραστούμε ότι το Amazon και το Epic Games Store θα φέρουν τις εφαρμογές τους στο Microsoft Store τους επόμενους μήνες. Και ανυπομονούμε να λάβουμε περισσότερα καταστήματα στο μέλλον ", εξήγησε ο Giorgio Sardo, γενικός διευθυντής του Microsoft Store, όπως μπορούμε να διαβάσουμε στο The Verge.

 Πριν από λίγους μήνες, η Microsoft ανακοίνωσε μείωση 12% στην προμήθεια που η εταιρεία κρατάει από τα παιχνίδια που προσφέρονται σε αυτήν, αντιμετωπίζοντας το 30% του Steam. Ωστόσο, έχει επίσης δείξει ότι θέλει να ανοίξει στα άλλα  bazaars και η υποστήριξη του Amazon και του Epic Games Store είναι μια μεγάλη εγγύηση για το Steam να αποφασίσει να συμμετάσχει στο μέλλον.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.