Ο Ceo της Take-Two μπορεί να διέρρευσε τον αριθμό των συνδρομητών του Xbox Game Pass.

Published on 29 September 2021 at 23:18

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη με τον Phil Spencer και τον Zelnick Strauss τους δύο γίγαντες της βιομηχανίας  παιχνιδιών, μεταδόθηκαν ανεπίσημες πληροφορίες, αλλά αυτό μπορεί να είναι και αλήθεια.

Στο παρακάτω βίντεο εάν μεταβείτε στο 34:35 λεπτά, είναι αυτή τη στιγμή που ο Strauss είπε ότι το Xbox έφτασε "περίπου το όριο των 30 εκατομμυρίων" στους αριθμούς συνδρομητών του Xbox Game Pass. Ο Phil γέλασε και είπε "λοιπόν, ο τελευταίος δημόσιος αριθμός που ανακοινώσαμε ήταν 18 εκατομμύρια." Εκεί κατάλαβε ο Strauss ότι μιλούσε πολύ.

Στα μέσα του περασμένου έτους, η Microsoft δήλωσε ότι είχε 18 εκατομμύρια συνδρομητές στο Xbox Game Pass και στη συνέχεια ακούσαμε μόνο φήμες για 23 εκατομμύρια ή εικασίες για 30 εκατομμύρια. Αλλά επίσημα, έχουμε 18 εκατομμύρια.

Φυσικά ο Strauss μπορεί να έκανε λάθος, ή απλά να μέτρησε πόσοι άνθρωποι από το Game Pass έπαιξαν GTA V και να παρατήρησαν ότι ήταν σχεδόν 30 εκατομμύρια; Λοιπόν, δεν ξέρουμε πώς το ξέρει, μπορεί να ήταν λάθος ή στην πραγματικότητα άφησε τα δεδομένα να κυκλοφορήσουν πριν η Microsoft τα επισημοποιήσει.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.