Ο Phil Spencer αναμένει το πρόβλημα με το στόκ του Xbox Series X να συνεχίσει και το 2022

Published on 30 September 2021 at 17:21

Οι κονσόλες Xbox νέας γενιάς πλησιάζουν γρήγορα την επέτειο ενός έτους τους απο την κυκλοφορία τους αλλά το απόθεμα Xbox Series X | S παραμένει απίστευτα δύσκολο να βρεθεί τόσο στο διαδίκτυο όσο και στα καταστήματα. Δυστυχώς, φαίνεται ότι τα προβλήματα τροφοδοσίας  δεν πρόκειται να ηρεμήσουν σύντομα. Σε μια συνέντευξη στο The Wrap, ο Phil Spencer έχει συζητήσει το πρόβλημα και πώς θα μπορούσε να παραμείνει έτσι μέχρι το 2022.

Το κυριο μέρος του προβλήματος του Xbox Series X αποδίδεται σε παγκόσμιες ελλείψεις τσιπ αλλα το πρόβλημα φαίνεται ότι είναι βαθύτερο από αυτό. Σύμφωνα με τον Phil Spencer, είναι πολύ απομονωμένο για να μιλάμε μόνο για ένα πρόβλημα με τσιπ αλλά πρέπει να σκεφτείτε τι σημαίνει να αποκτήσετε τα απαραίτητα εξαρτήματα για μια κονσόλα σήμερα και στη συνέχεια, να το πάτε στις αγορές όπου είναι η ζήτηση.

Η κατάσταση είναι σαφώς απογοητευτική για τους φίλους του Xbox, ακόμη περισσότερο όταν ο ίδιος ο Spencer είπε ότι το απόθεμα του Xbox Series X σίγουρα θα είναι σε έλλειψη μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους και του επόμενου. Ωστόσο, η εταιρεία συνέχιζει να προσφέρει τα παιχνίδια απο τα στούντιο της και στο Xbox One, εκτός από το Xbox Series X | S. Αυτό θα ισχύει για τις μεγάλες φετινές κυκλοφορίες, συμπεριλαμβανομένων των Halo Infinite και Forza Horizon 5 και ισως θα μπορούσε να συνεχιστεί στο άμεσο μέλλον.

Τέλος, μπροστά από το απόθεμα του Xbox Series X, ο Phil Spencer, πρόσθεσε ότι το πιο ανησυχητικό είναι απλά η απογοήτευση των θαυμαστών. Προς το παρόν, η Microsoft εργάζεται σκληρά για να παράγει περισσότερες κονσόλες για να φτάσει στην αγορά, αλλά θα είναι μια πρόκληση στην οποία θα εργαστεί ολόκληρη η ομάδα της Microsoft για αρκετό καιρό.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.