Το Starfield διαθέτει περισσότερες από 150.000 γραμμές διαλόγου.

Published on 1 October 2021 at 16:46

Το Starfield θα είναι η επόμενη μεγάλη περιπέτεια της Bethesda. Και δεδομένου ότι το στούντιο ανήκει πλέον στη Microsoft, αυτό το RPG θα φτάσει αποκλειστικά σε κονσόλες Xbox και PC από τις 11 Νοεμβρίου 2022. Αν και γνωρίζουμε ακόμη λίγα για αυτήν τη μελλοντική διαστημική περιπέτεια ο τίτλος υπόσχεται να είναι ο πιο φιλόδοξος της εταιρείας. Απόδειξη αυτού είναι αυτό το νέο σχήμα που μοιράστηκε ο Todd Howard: Το Starfield θα είχε περισσότερες από 150.000 γραμμές διαλόγου.

Στο Xbox Tokyo Game Show 2021, ο εμβληματικός σχεδιαστής παιχνιδιών έκανε μια σύντομη εμφάνιση. Ο Todd Howard επιβεβαίωσε ότι το Starfield θα μεταγλωττιστεί πλήρως στα Ιαπωνικά, όπως και το επόμενο παιχνίδι των Arkane Studios, το Redfall. Αλλά πέρα ​​από αυτές τις πληροφορίες, ο ισχυρός άνδρας της Bethesda ανακοίνωσε αυτό το κάπως τρελό στατιστικό του αριθμού των διαλόγων που γράφτηκαν για το Starfield.

Με μια απλή ανάγνωση είναι ήδη εντυπωσιακό . Αλλά σε προοπτική με άλλα υπέροχα έργα βιντεοπαιχνιδιών, γίνεται πραγματικά τεράστιο. Με 150.000 γραμμές διαλόγου το Starfield ξεχωρίζει ως ένα από τα πλουσιότερα RPGs από άποψη γραφής. Παράλληλα είναι ένα νέο ρεκόρ για την Bethesda γιατί ξεπερνά επίσης τις αναφορές του είδους:

Fallout 4: 110.000 γραμμές
Cyberpunk 2077: 100.000 γραμμές
Oblivion: 60.000 γραμμές
Mass Effect 3: 40.000 γραμμές
The Witcher 3: μεταξύ 30 και 40.000 γραμμών
Mass Effect: 20.000 γραμμές
Αν και αυτό δεν δίνει καμία ιδιαίτερη ένδειξη για το μέγεθος του σύμπαντος του Starfield, αυτή η στατιστική ωστόσο μαρτυρά τον πλούτο του περιεχομένου του. Οι ανταλλαγές θα πρέπει συνεπώς να είναι πολυάριθμες και οι αλληλεπιδράσεις πολύ σημαντικές με τα NPC. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη καθώς είναι το DNA της Bethesda, αλλά η δουλειά που έχει γίνει παραμένει εντυπωσιακή.

 Το Starfield θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά σε Xbox Series X | S και PC και θα συμπεριληφθεί απευθείας στο Xbox Game Pass.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.