Το Layers Of Fear τρέχει με Unreal Engine 5.

Published on 1 October 2021 at 10:52

Η Bloober Team κατάφερε τέλεια να αποτυπώσει σε όλα της τα έργα έναν τρομακτικό κόσμο στον οποίο πρέπει να αντιμετωπίσουμε παραφυσικούς εχθρούς και ενοχλητικές στιγμές. Τώρα το παιχνίδι εξελίσσεται με Unreal Engine 5, οπότε να είστε σίγουροι ότι θα πρέπει να σκεφτείτε δύο φορές για να μπείτε σε κάθε σενάριο του, αν βασιστούμε στην απίστευτη δουλειά που έχει γίνει στο τεχνικό τμήμα των νέων Layers of Fear.

Έχοντας κυκλοφορήσει την πρώτη του δόση το 2016, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι πολλοί από εμάς θέλαμε να μάθουμε τι συνέβη μετά το φιλόδοξο τέλος του και ως εκ τούτου έχει επιβεβαιωθεί ότι οι δημιουργοί του The Medium εργάζονται σε μια άμεση συνέχεια, η οποία περιλαμβάνει οπτικές βελτιώσεις που αξίζουν για τις τρέχουσες εποχές.

Αυτά τα δεδομένα παρέχονται από το IGN στο YouTube και τα πλάνα που έχουν δημιουργήσει από τα γραφεία της Κρακοβίας έδειξαν την ώθηση που έχουν όταν εργάζονται σε αυτό το νέο έργο αν κρίνουμε και το εξαιρετικό επίπεδο λεπτομέρειας που μπορεί να δώσει η Unreal Engine 5. Αλλά το πράγμα δεν τελειώνει εδώ, αφού έχει δώθει μια πρόγευση για τον νέο εχθρό που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε, εάν είμαστε πρόθυμοι να ξεπεράσουμε όλους τους φόβους μας.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.