Το Hellblade 2 ίσως κανει εμφάνιση στα The Game Awards.

Published on 2 October 2021 at 11:52

Κάποα νέα για το Hellblade 2 μπορεί να έρθουν νωρίτερα από ό, τι περιμέναμε. Τό είδαμε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια τον Game Award 2019 μαζί με την κονσόλα Xbox Series X. Το παιχνίδι παρουσιάστηκε για να δείξει τι μπορούν να κάνουν τα γραφικά επόμενης γενιάς. Τώρα, φαίνεται ότι το Hellblade 2 μπορεί να επιστρέψει σε ένα οικείο γεγονός για άλλη μια φορά.

Ο δημοσιογράφος της Venture Beat, Jeff Grubb, εμφανίστηκε πρόσφατα στο πιο πρόσφατο επεισόδιο του Defining Duke Podcast. Κατά τη διάρκεια του event ανέφερε ότι οι θαυμαστές δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ περισσότερο για να πάρουν μια άλλη γεύση από το έπος της Ninja Theory.

Ο Grubb ανέφερε κατά τη διάρκεια του podcast ότι το Hellblade 2 θα πρέπει να εμφανιστεί κατά τη διάρκεια των φετινών Game Awards. Στο σημείο 2:25:38, το Defining Duke φιλοξενεί τον Mr Matty Plays και τον Lord Cognito του ILP/LOGNET μαζί με τον Jeff Grubb όπου προβλέπουν τι τίτλους της Microsoft θα κάνουν την εμφάνισή τους στα Game Awards. Κατά τη διάρκεια του σύντομου τμήματος, ο Grubb είπε:

Νομίζω ότι το Hellblade ήταν επίσης στα σχέδια… Αλλά θα δούμε αν αυτό είναι πραγματικό…

Το Games Award πραγματοποιείται τον Δεκέμβριο, αλλά η ημερομηνία δεν επιβεβαιώθηκε κατά τη σύνταξη. Φαίνεται όμως ότι η φετινή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί ζωντανά στο Microsoft Theatre στο Λος Άντζελες. Λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας COVID-19, το περσινό Game Awards Show πραγματοποιήθηκε ψηφιακά. Παρ 'όλα αυτά, η παράσταση ήταν ακόμα ένα αξέχαστο γεγονός καθώς το Xbox Series X παρουσιάστηκε μαζί με το Hellblade 2. 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.