Η Microsoft συνεργάζεται με 200 Ιάπωνες προγραμματιστές για το Xbox

Published on 1 October 2021 at 23:18

Το φετινό Tokyo Game Show φάνηκε να μην έχει νέα για τις κονσόλες Xbox. Αλλά τελικά συνέβη το αντίθετο και οι πληροφορίες που απομένουν είναι πιο σημαντικές από το αναμενόμενο. Ένα από αυτά αναφέρεται σε έναν τεράστιο αριθμό παιχνιδιών από τη χώρα του ανατέλλοντος ήλιου που πρόκειται να κυκλοφορήσουν για την κονσόλα

Η άφιξη του Scarlet Nexus στο Xbox Game Pass δεν είναι το μόνο σημαντικό νέο, το οποίο μπορείτε να δείτε είναι αυτός ο σύνδεσμος. Ισως πιο σημαντική, είναι η ανακοίνωση ότι το Xbox συνεργάζεται με 200 ανεξάρτητες εταιρείες στην Ιαπωνία. Αυτές οι πληροφορίες μας έρχονται από το γνωστό IdleSloth από το κοινωνικό δίκτυο Twitter, σε αυτό μπορείτε να δείτε πώς η Sarah Bond επιβεβαιώνει αυτή τη σημαντική είδηση που εξήχθη από το ίδιο το streaming που εκδόθηκε χθες. 

Μην αμφιβάλλετε ότι πολλά από τα παιχνίδια που θα παρουσιαστούν από αυτούς τους προγραμματιστές θα πάνε απευθείας στο Xbox Game Pass. Αυτό και πολλά άλλα μετατρέπει αυτή την υπηρεσία στην καλύτερη με διαφορά αν συγκρίνουμε τιμή, ποιότητα και ποσότητα.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.