Ένα remake του Metal Gear Solid 3 ίσως είναι υπό ανάπτυξη σύμφωνα με μια φήμη.

Published on 1 October 2021 at 20:06

Η ιαπωνική εταιρεία Konami βρίσκεται μακριά από  triple AAA τίτλους για πολλά χρόνια, αλλά φαίνεται ότι αυτό θα μπορούσε να αλλάξει στο εγγύς μέλλον. Τώρα μάθαμε ότι ένα remake του Metal Gear Solid 3: Snake Eater ίσως είναι υπό ανάπτυξη. Αυτό έχει ανακοινωθεί από τον δημοσιογράφο Andy Robertson, του VGC, σε μια φήμη δεδομένης έλλειψης επίσημης ανακοίνωσης. Στην πραγματικότητα, οι πληροφορίες υποδηλώνουν ότι μια νέα δόση του Castlevania ίσως είναι επίσης καθ 'οδόν. Έτσι το ιαπωνικό στούντιο σκέφτεται σοβαρά την επιστροφή του σε πρωτοκλασάτους τίτλους..
Έτσι, παρόλο που οι επιθυμίες των οπαδών εδώ και χρόνια είναι η επιστροφή ενός Metal Gear με τη μορφή ενός ριμέικ του πρώτου MGS, φαίνεται ότι η Konami δουλεύει στο Metal Gear Solid 3, έναν από τους καλύτερα  τίτλους της σειράς. Συγκεκριμένα, φαίνεται ότι είναι το στούντιο της Σιγκαπούρης Virtuos που είναι υπεύθυνο για αυτό το συναρπαστικό έργο. Επιπλέον, η Konami θα είχε επίσης στο μυαλό της να επαναφέρει τα υπόλοιπα έργα του franchise που δημιουργήθηκαν από τον Hideo Kojima ως remaster. Σύμφωνα με φήμες αυτό το ριμέικ, το βρίσκεται στα πρώτα στάδια της ανάπτυξής του, 

Όσον αφορά το Castlevania, η φήμη διαβεβαιώνει ότι είναι η ίδια η Konami που αναπτύσσει αυτό το νέο κεφάλαιο το οποίο θα είναι ένα «reinvention» για το franchise. Όλα αυτά προσθέτουν τις επίμονες φήμες για ένα νέο Silent Hill που ίσως να δημιουργηθεί από την Bloober Team, το πολωνικό στούντιο υπεύθυνο για βιντεοπαιχνίδια όπως το The Medium, Blair Witch ή Layers of Fear. Οι πληροφορίες έρχονται μετά την κυκλοφορία του eFootball 2022, το νέο βήμα στο franchise της Konami Pro Evolution Soccer αν και αυτό δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.