Η Tango Gameworks και ο director του The Evil Within 2 εργάζονται σε ένα νέο παιχνίδι.

Published on 2 October 2021 at 17:33

Η Tango Gameworks είναι ένα από τα στούντιο που αποτελούν τον όμιλο ZeniMax Media που εξαγοράστηκε από τη Microsoft νωρίτερα αυτό το έτος. Πριν από αυτή την απόκτηση, το στούντιο δεσμεύτηκε για την ανάπτυξη του Ghostwire: Tokyo, ενός μελλοντικού τίτλου με προσωρινή αποκλειστικότητα στο Playstation 5. Εάν πρόσφατα μετατέθηκε για το 2022, ο ιδρυτής του στούντιο Shinji Mikami αποκάλυψε πρόσφατα ότι ένα νέο παιχνίδι ήταν ήδη σε εξέλιξη.

Κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας με τον Phil Spencer που μεταδόθηκε σε μια εκδήλωση της Microsoft, ο Shinji Mikami ανέφερε το γεγονός ότι μια φιγούρα γνωστή στους οπαδούς του στούντιο εργάζεται για ένα νέο έργο. Ο John Johanas σκηνοθέτης στο The Evil Within 2 είναι μέλος της ομάδας που ασχολείται με αυτό το νέο παιχνίδι.
Ο άνθρωπος υπηρέτησε σαν Visual Effects Designer στο The Evil Within, πριν υπηρετήσει ως Director  τόσο στα DLL, όσο και στο The Evil Within 2. Εάν και δεν έχουμε επίσημες πληροφορίες, μπορούμε να ελπίζουμε για την άφιξη μιας τρίτης δόσης στο μέλλον στο οικοσύστημα Xbox μίας και το στούντιο είναι τώρα μέλος του Xbox Game Studios.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.