Η Acclaim Entertainment ίσως επιστρέψει.

Published on 4 October 2021 at 14:04

Χθες το βράδυ στο Twitter ήρθε μια μικρή έκπληξη που πέρασε για πολλούς απαρατήρητο, καθώς κάποιος teasαρε ότι η acclaim θα επιστρέψει να κάνει παιχνίδια. Ο (ανενεργός ) εκδότης έχοντας φέρει αξιοσημείωτους τίτλους σε πολλές κονσόλες και arcade κατά τη διάρκεια των '80s και '90s, είχε έναν τόνο των επιτυχιών συμπεριλαμβανομένων NBA Jam, Mortal Kombat, Burnout, Turok: Dinosaur Hunter, The Simpsons και διάφοροι τίτλοι WWF. Η εταιρεία χρεοκόπησε το 2004 μετά από κακοδιαχείριση και κακή λήψη αποφάσεων. Αρκετά χρόνια, τα δικαιώματα του ονόματος και της περιουσίας της έχουν πωληθεί σε κάποιον που αναζητά αναζωογόνηση σε ορισμένα παιχνίδια ή να δημοσιεύει μερικούς παλιούς τίτλους που μετράνε σχεδόν δύο δεκαετίες. Το 2019, όπως είδαμε με την Universal να κάνει το Turok: Escape from Lost Valley, ή την ίδια χρονιά τα Nightdive Studios να κυκλοφορούν τα δύο πρώτα παιχνίδια Turok για το Nintendo Switch ή την έκδοση του NBA Jam για κινητά την οποία κυκλοφόρησε από την EA Sports.

Ίσως τώρα Φαίνεται  ότι η εταιρία πρόκειται να πάρει μια σωστή αναβίωση. Χθες το βράδυ, αυτό το tweet εμφανίστηκε στο διαδίκτυο με λίγη φανφάρα, αλλά είδαμε πολλούς ανθρώπους που το μοιράστηκαν και μιλούσαν γι 'αυτό χωρίς ουσιαστικό λόγο να το υποστηρίξουν. Κάποιος ισχυρίζεται ότι επανέρχεται η Acclaim και teasαρει ότι θα ανακοινώσει νέα παιχνίδια και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επιστροφή τους στις 15 Οκτωβρίου.

 

We're back! We'll be sharing more info regarding our official return, October 15th. pic.twitter.com/cNylann90y

— Acclaim (@Acclaim_Games) October 1, 2021

Από αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τα έγγραφα που θα δείτε παρακάτω η αρχική σελίδα AcclaimGames.com ανήκει επί του παρόντος στην Throwback Entertainment, η οποία ενημερώθηκε τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους. Η ιστοσελίδα έχει απλά ένα εικονίδιο ρολογιού που γράφει “Coming Soon! Get Ready!


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.