Το νέο παιχνίδι Ghostbusters ίσως βρίσκεται σε εξέλιξη.

Published on 4 October 2021 at 19:03

Η επιστροφή/αναβίωση των Ghostbusters στη μεγάλη οθόνη φαίνεται να επεκτείνεται και στα βιντεοπαιχνίδια. Η  IllFonic developers του πρόσφατου Predator: Hunting Grounds και του 2017 Friday the 13th: The Game υποτίθεται ότι είναι υπεύθυνοι για την ανάπτυξη του νέου παιχνιδιού Ghostbusters.

Κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του podcast Questlove Supreme, ο Raphael Saadiq συνιδρυτής της IllFonic, ανέφερε τυχαία ότι το στούντιο εργάζεται πάνω σε ένα νέο βιντεοπαιχνίδι Ghostbusters. Όταν ρωτήθηκε πόσα παιχνίδια έχει κυκλοφορήσει το στούντιο, ο Raphael απάντησε: «το τελευταίο Friday the 13th και το Predator, και αυτή τη στιγμή εργαζόμαστε στο Ghostbusters και Arcadegeddon.»

Δεν είναι γνωστό αν το παιχνίδι Ghostbusters βρίσκεται ακόμα στα πρώτα στάδια ανάπτυξης ή αν οι οπαδοί μπορούν να περιμένουν να το δουν κάποια στιγμή το 2022. Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να πούμε πώς θα εξελιχθεί το παιχνίδι των Ghostbusters. Από ό, τι έχει αποδειχθεί μέχρι στιγμής, Arcadegeddon της IllFonic φαίνεται ότι θα μπορούσε να είναι μια επιτυχία τόσο από τους κριτικούς όσο και από τους οπαδούς, πράγμα που σημαίνει ότι το στούντιο θα μπορούσε να προσφέρει μια όμορφη εμπειρία Ghostbusters.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.