Ο Yasuhiro Kitao αποκαλύπτει νέες λεπτομέρειες σχετικά με το παιχνίδι και τον κόσμο του Elden Ring

Published on 4 October 2021 at 16:11

Η FromSoftware συνεχίζει σε τακτική βάση να μοιράζεται λεπτομέρειες για το Elden Ring μετά την αποκάλυψη του πρώτου gameplay αλλά και την ημερομηνίας κυκλοφορίας του στο τελευταίο Summer Game Fest. Το φιλόδοξο έργο με επικεφαλής τον Hidetaka Miyazaki και τον μυθιστοριογράφο George R. R. Martin θα φτάσει τόσο στο Xbox One όσο και στο Xbox Series X|S (απολαμβάνοντας τη λειτουργία Smart Deliery στις νέες κονσόλες της Microsoft ) καθώς και σε PC, PlayStation 4 και PS5 στις 21 Ιανουαρίου 2022.

Τώρα, ενώ περιμέναμε να δούμε ένα νέο gameplay, ο παραγωγός Yasuhiro Kitao, αποκάλυψε για άλλη μια φορά νέες λεπτομέρειες σχετικά με το gameplay και τον κόσμο του Elden Ring, αφού έκανε την εμφάνισή του στο stream του Famitsu x Dengeki (32λεπτό). Όπως περιμέναμε, το Elden Ring θα είναι μια πρόκληση και μια απίστευτη περιπέτεια.

  • Θα είναι open world παρόμοιο με τα άλλα παιχνίδια της FromSoftware, αλλά με διαφορές, καθώς ο κόσμος θα συνδέεται μεταξύ τους με διαφορετικά dungeons. Θα έχουμε επίσης κάστρα σημαντικών μεγεθών.
  • Reima θα είναι το όνομα του αλόγου που θα μας επιτρέψει να απολαύσουμε και να ανακαλύψουμε τον κόσμο του Elden Ring.
  • Το άλογό μας θα μας συντροφεύει στην μάχη όταν θα αντιμετωπίζουμε διαφορετικά πλάσματα όπως γίγαντες και δράκους.
  • Το Elden Ring δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, οπότε θα έχει summons συμμάχων.
  • Τα μικρότερα dungeonsα θα μας επιτρέψουν να ανέβουμε επίπεδο για να προχωρήσουμε σε περιοχές όπου δεν μπορούμε να συνεχίσουμε λόγω της δυσκολίας.
  • Θα υπάρχουν stealth mechanics όπως στο Sekiro που θα μας επιτρέπουν να χτυπήσουμε τους εχθρούς μας για να τους αποτελειώσουμε.

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.