Το Elden Ring βρίσκεται στην τελική φάση ανάπτυξής του.

Published on 5 October 2021 at 14:07

Σύμφωνα με ορισμένα λόγια από τον διευθυντή της FromSoftware Yasuhiro Kitao, το επερχόμενο Elden Ring βρίσκεται στην τελική φάση ανάπτυξής του. Το Elden Ring είναι ένας από τους πιο αναμενόμενους τίτλους και η συμμετοχή του καταξιωμένου συγγραφέα φαντασίας George RR Martin αυξάνει μόνο τον ενθουσιασμό των οπαδών. Αν και το παιχνίδι δεν έκανε την εμφάνισή του στο Tokyo Game Show, εκείνοι που περίμεναν αυτό το παιχνίδι έλαβαν μια μικρή ενημέρωση σχετικά με την πρόοδό του.
Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου έτους και ο διευθυντής του έκανε μια σύντομη εμφάνιση για να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις σχετικά με το παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένης της κατάστασης ανάπτυξής του. Ο Kitao ήταν σε ένα βίντεο στο Famitsu x Dengeki
Ο διευθυντής του παιχνιδιού ολοκλήρωσε τη σύντομη εμφάνισή του στην εκπομπή μοιράζοντας ότι ελπίζει ότι οι προσδοκίες των οπαδών μπορούν να ικανοποιηθούν καθώς η ομάδα συνεχίζει να αναπτύσσει το Elden Ring. Συγκεκριμένα, ο Kitao ήταν παρών μόνο για δέκα λεπτά στην εκπομπή αλλά η εμφάνισή του έδειξε ότι το Elden Ring βρίσκεται στην τελική φάση ανάπτυξής του και πολλά χαρακτηριστικά που μπορούν να ενθουσιάσουν τους οπαδούς αυτού του επερχόμενου τίτλου.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.