Το νέο παιχνίδι του Hideo Kojima για το xbox θα μπορούσε να προέρχεται από μια υπάρχουσα IP.

Published on 5 October 2021 at 18:20

Όλα ξεκίνησαν από πληροφορίες του VGC, το οποίο ισχυρίστηκε ότι η Konami έχει ένα remake του Metal Gear Solid 3: Snake Eater καθοδόν και ότι ένας Ιάπωνας developer ήταν υπεύθυνος για έναν νέο ΣSilent Hill για το οποίο δεν είναι η Kojima Productions. Αλλά η έκπληξη είναι ότι η Gematsu πρόσθεσε ότι το hideo Kojima θα είναι από πίσω. Σε αυτή την ανταλλαγή φημών, ένα άλλο σημαντικό που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι ότι : Το νέο project από την Kojima Productions θα έρθει αποκλειστικά για xbox.

Δεδομένης της δημιουργικής ελευθερίας του Ιάπωνα σκηνοθέτη θα ήταν παράξενο να δεις ότι θα μπορούσε να είναι υπεύθυνος για ένα υπάρχων IP εκτός από εκείνα που είναι γνωστά από την Konami, όπως το Metal Gear ή το Silent Hill, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρείχε ο Nick Baker στο Xbox Erapodcast, ο Kojima δεν εργάζεται σε ένα Silent Hill και επιπλέον, όσον αφορά το παιχνίδι για το Xbox, δηλώνει ότι δεν θα είναι ένα νέο IP αλλά ένα παιχνίδι ενός υπάρχοντος franchise. Επίσης διευκρινίζει  ότι δεν γνωρίζει αν πρόκειται για IP που ανήκει στη Microsoft ή σε άλλον εκδότη.

Αυτό που επιβεβαιώνεται από τις διαρροές σχετικά με το Metal Gear Solid 3 είναι ότι η Virtuos βρίσκεται πίσω από αυτό το remake, οπότε τουλάχιστον αυτός ο τίτλος σίγουρα θα τον περιμένουμε να εμφανιστεί στο Xbox. Ωστόσο τι σχεδιάζει ο Hideo Kojima παραμένει μυστήριο. Αυτές οι φήμες και οι δηλώσεις από τους insiders αρχίζουν να είναι αντιφατικές, τουλάχιστον σε σχέση με το Silent Hill και η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά αρχίζουν να κουράζουν την κοινότητα, επειδή δεν είναι ακριβώς η πρώτη φορά που υποστηρίζεται ότι υπάρχει και ότι πρόκειται να εμφανιστεί.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.