Το BioShock remaster μπορεί να είναι σε στάδιο δοκιμών από την 2K.

Published on 6 October 2021 at 08:42

Κατά τη διάρκεια του περασμένου Σαββατοκύριακου οι χρήστες στο Reddit παρατήρησαν ότι οι καταχωρήσεις SteamDB database για το BioShock, το BioShock 2 και το BioShock Infinite είχαν ενημερωθεί πρόσφατα. Με απλά λόγια, αυτό σημαίνει ότι ένα είδος εσωτερικής ανάπτυξης για  Steam builds και των τριών παιχνιδιών συμβαίνει επί του παρόντος από την 2K, αν και είναι αδύνατο να πούμε με βεβαιότητα για ποιο λόγο είναι αυτή η ανάπτυξη.

Μερικοί το έχουν εκληφθεί ως ισχυρή ένδειξη ότι η πρόσφατη διαρροή της Nvidia για remaster του bioShock είναι γνήσιο. Τον περασμένο μήνα, η Nvidia υπέστη μια τεράστια διαρροή βάσης δεδομένων, όπου αποκαλύφθηκε μια λίστα παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένου ενός remaster BioShock RTX του αρχικού παιχνιδιού. Η Nvidia δήλωσε ότι όλα τα παιχνίδια που αποκαλύφθηκαν μέσω της διαρροής ήταν "υποθετικά" από την πλευρά του κατασκευαστή.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η διαρροή της Nvidia ανέφερε συγκεκριμένα ότι θα ερχόταν ένα remaster του αρχικού BioShock και δεν κατονόμασε τις δύο συνέχειες αν remaster σε κάποιο σημείο.

Επίσης στον κατάλογο της  Nvidia που διέρρευσε υπήρχε μια ημερομηνία κυκλοφορίας για το 2022 για το  BioShock 4. Μια ολοκαίνουργια είσοδος στο franchise ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στα τέλη του 2019, η οποία θα αναπτυχθεί από την 2K και την Cloud Chamber. Η 2K είχε δηλώσει ότι ο τίτλος θα είναι υπό ανάπτυξη  τα επόμενα χρόνια, υποδεικνύοντας ότι είναι ακόμα  μακριά.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.