Το ενδιαφέρον για το «Halo Infinite» ειναι πάνω από το νέο «Call of Duty» και «Battlefield 2042»

Published on 6 October 2021 at 11:27

Το Halo Infinite μπορεί να έρχεται μόνο για Xbox και  υπολογιστή, αλλά αυτό δεν σταμάτησε το ενδιαφέρον για το παιχνίδι (του κόσμου) να αυξηθεί περισσότερο από τους αντιπάλους του όπως το Call of Duty Vanguard και το Battlefield 2042.

Το παραπάνω διάγραμμα δείχνει πόσο θραύση έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν οι δοκιμές του Halo Infinite Multiplayer παρά το γεγονός ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας του Halo είναι πιο μακριά (8 Δεκεμβρίου) από ό, τι τόσο το Call of Duty (5 Νοεμβρίου) όσο και το Battlefield (19 Νοεμβρίου).

Μπορείτε να δείτε τις τεράστιες αυξήσεις ενδιαφέροντος κατά τη διάρκεια αυτών των Σαββατοκύριακων που ηταν διαθέσιμες οι δοκιμές αλλά ακόμη και εκτός από αυτό παρά το γεγονός ότι είναι αποκλειστικό για Xbox / PC, το ενδιαφέρον για το Halo Infinite έχει γενικά κρατηθεί ισχυρό όλο αυτό το διάστημα και αυτό φαίνεται μόνο αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου.

Η Battlefield 2042 beta πρόκειται να ξεκινήσει στις 6 Οκτωβρίου και λίγες μέρες μετά έρχεται η open test οπότε θα περιμέναμε να δούμε μια αύξηση. Το Call of Duty Vanguard το παιχνίδι της Sledgehammer βασίζεται στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο αυτή τη σεζόν. Το ενδιαφέρον για αυτό έχει μείνει σχετικά χαμηλό παρόλο που είχε ήδη beta περιόδους τον Σεπτέμβριο όπου μπορείτε να δείτε μικρά άλματα, αλλά τίποτα κοντά σε αυτό που έχει κάνει το Halo. Απλά να θυμάστε ότι το Vanguard βγαίνει σε ένα μήνα, και το ενδιαφέρον τώρα παραμένει κάτω τόσο από το Halo όσο και από το Battlefield.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.