Η απάντηση για το cross-play στο Battlefield 2042 Open Beta

Published on 6 October 2021 at 21:13

Η πολυαναμενόμενη open beta του Battlefield 2042 έχει ήδη ξεκινήσει για όσους έχουν προπαγγείλει το βιντεοπαιχνίδι της DICE ή είναι μέλη του EA Play, αλλά πέρα από την επιθυμία να δοκιμάσουν τη νέα δόση του πολεμικού franchise, οι χρήστες έχουν επίσης κάποιες ερωτήσεις που χρειάζονται απαντήσεις. Με αυτή την έννοια, σήμερα ερχόμαστε να σας πούμε αν υπάρχει cross-play στην open beta του Battlefield 2042, μια από τις κύριες αμφιβολίες των παικτών κάθε φορά που φτάνει ένας νέος τίτλος για πολλούς παίκτες. Η Electronic Arts έχει απαντήσει σε αυτό και σε πολλές άλλες ερωτήσεις και ερχόμαστε να σας βγάλουμε από τις αμφιβολίες σχετικά με αυτό το θέμα.

"Στην open beta οι παίκτες pc παίζουν με εκείνους στο Xbox Series X|S και το PlayStation 5, ενώ οι παίκτες xbox παίζουν με αυτούς στο PlayStation 4. Κατά τη διάρκεια της open beta δεν θα μπορείτε να συνεργαστείτε με παίκτες από άλλες πλατφόρμες, αλλά θα είστε σε θέση να συναντήσετε αυτούς τους παίκτες στο παιχνίδι. Κάνουμε μεγάλα βήματα στα σχέδιά μας για να διασφαλίσουμε ότι αυτό είναι διαθέσιμο κατά την κυκλοφορία και θα σας κρατάμε ενήμερους για την πρόοδό μας", δήλωσε ο EA για το cross-play του Battlefield 2042 Open Beta.

Έτσι, αν παίζετε αυτήν την beta από το Xbox Series X, μπορείτε να συνεργαστείτε μόνο με φίλους που χρησιμοποιούν την ίδια έκδοση του παιχνιδιού, αν και στα παιχνίδια θα βρείτε χρήστες από άλλες πλατφόρμες. Θυμηθείτε ότι το Battlefield 2042 Open Beta έχει ήδη ξεκινήσει και θα είναι ανοιχτή σε όλους από τις 8 Οκτωβρίου έως τις 9 Οκτωβρίου. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου, οπότε έχει μείνει λίγο περισσότερο από ένας μήνας για να απολαύσετε την πλήρη εμπειρία του.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.