Σύντομα ίσως δούμε νέο gameplay του Hogwarts Legacy.

Published on 7 October 2021 at 11:42

Ένας leaker με ακριβές ιστορικό πληροφοριών σχετικά με τις ημερομηνίες κυκλοφορίας τα γεγονότα και τις πληροφορίες από μελλοντικά παιχνίδια ισχυρίστηκε ότι θα μπορούσαμε να δούμε ένα νέο gameplay του Hogwarts Legacy σύντομα, αυτό το μήνα.

Το Hogwarts Legacy, το οποίο έχει επιβεβαιωθεί η κυκλοφορία του στις κονσόλες επόμενης γενιάς, επιτρέπει στους παίκτες να εμβαθύνουν στον κόσμο του Harry Potter και να βιώσουν τη ζωή ενός μαθητή στη Σχολή  Μαγείας Hogwarts στον δέκατο ένατο αιώνα.

Μέσω Twitter, η αναλύτρια δεδομένων βιντεοπαιχνιδιών Millie A απάντησε σε ένα tweet ρωτώντας πότε θα προβληθεί το επόμενο Hogwarts Legacy gameplay. Η Millie έχει πει ότι μπορεί να γίνει αυτό το μήνα ή στα Game Awards τον Δεκέμβριο. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες θα μπορούσαν να λάβουν ένα νέο τρέιλερ μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Και αυτό έχει οδηγήσει πολλούς χρήστες στο Reddit να ενθουσιαστούν σαν τρελοί. Η ιδέα του να μπορείς να εξερευνήσεις το σύνολο του Hogwarts και το περιβάλλον του ενώ ζεις μια φοιτητική ζωή και χωρίς αμφιβολία, να συμμετέχεις σε μια νέα και επική πλοκή του Wizarding World, είναι πολύ καλή.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.