Ο Διευθυντής Ανάπτυξης Michael Paul φεύγει από την ΕΑ και έρχεται στην Coalition.

Published on 7 October 2021 at 18:52

Τα Microsoft studios αναζητούν πάντα νέα ταλέντα και νέο προσωπικό για να προσθέσουν στις τάξεις τους. Είναι αλήθεια ότι οι πιο ενεργά είναι συνήθως νέες εξαγορές, όπως playground ή inXile, ή το νέο στούντιο που δημιουργήθηκε, η The Initiative για προφανείς λόγους. Αλλά δεν είναι οι μόνοι και εκείνοι λόγοι που κάνουν τα Xbox Game Studios είναι επίσης και η αναζήτηση και τη σύλληψη νέων υπαλλήλων.

Ένα από αυτά, και ένα από τα πιο ενεργά τελευταία, είναι η The Coalition, ένα στούντιο υπεύθυνο σήμερα για το franchise του gears και συμμετέχει σε διάφορα έργα που δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί. Και για όλα αυτά, το στούντιο αποφάσισε να προσλάβει τον Michael Paul.

Για όσους δεν τον γνωρίζουν, ο Michael ήταν διευθυντής ανάπτυξης της ΕΑ τα τελευταία 2 χρόνια. Δηλαδή, έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό λανσαρίσματα της εταιρείας κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας. Τώρα, όπως έχει δημοσιεύσει στο account του LinkedIn και εντάχθηκε στην φαρέτρα της The Coalition ως νέος Εξωτερικός Προγραμματιστής στα έργα που θα φέρει το στούντιο στο μέλλον.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.