Το controller για την 20η επέτειο του Xbox είχε ήδη εμφανιστεί στο Amazon

Published on 7 October 2021 at 17:03

Σε μόλις ένα μήνα θα είναι η 20η επέτειος από την κυκλοφορία του αρχικού Xbox. Αυτή ήταν η πρώτη προσέγγιση στον χώρο των video games από την αμερικανική εταιρεία, η οποία προσπάθησε να κερδίσει μια θέση σε μια πολύ ανταγωνιστική αγορά όπου υπήρχαν και άλλες καθιερωμένες εταιρείες όπως η Sony, η Nintendo ή η Sega.

Η Microsoft φαίνεται να ετοιμάζει το δικό της αφιέρωμα και ένα από τα πράγματα που θα φτάσουν τους επόμενους μήνες θα είναι ένα νέο αναμνηστικό controller.

Η ύπαρξη για αυτό το αφιέρωμα δεν είναι τίποτα νέο, και σας είπαμε ήδη τον Αύγουστο ότι είχε εμφανιστεί στο Amazon μαζί με το Forza Horizon 5 controller το οποίο είναι ήδη επίσημο. Σε ένα tweet που δημοσιεύθηκε από το λογαριασμό της εταιρείας είναι μια σαφής ένδειξη για αυτόν το νέο controller το οποίο όπως το horizon 5 ή το halo Elite θα πρέπει να κυκλοφορήσει στο υπόλοιπο του έτους. Η επέτειος του Xbox είναι τον προσεχή Νοέμβριο, οπότε είχε νόημα αν το ανακοινωνόταν σε αυτές τις ημερομηνίες (ή ακόμα και να τεθεί σε πώληση).


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.