Η DICE καθησυχάζει τους οπαδούς: "Η beta του Battlefield 2042 είναι από ένα παλιό Built.

Published on 8 October 2021 at 17:06

Χθες ξεκίνησε η open beta του Battlefield 2042 για τους συνδρομητές του EA Play και για όσους είχαν προπαραγγείλει το παιχνίδι, ενώ από αύριο θα είναι playable για όλους. Τα συναισθήματα των χρηστών ήταν πολύ θετικά όσον αφορά το σχεδιασμό επιπέδων και το gameplay, αν και πολλοί έχουν επίσης αναφέρει πολλαπλά τεχνικά προβλήματα. Υπό αυτή την έννοια, η DICE ήθελε να καθησυχάσει τους οπαδούς ότι η beta του Battlefield 2042 είναι από ένα build μηνών πίσω και ότι εργάζονται σκληρά για να κάνουν την εμπειρία όσο το δυνατόν πιο στιβαρή πριν από την κυκλοφορία του τίτλου τον προσεχή Νοέμβριο.
Υπήρξαν αρκετά μέλη της DICE που επεσήμαναν ότι η beta του Battlefield 2042 λειτουργεί σε ένα παλιό build και ότι σήμερα το παιχνίδι έχει πολύ καλύτερη απόδοση από ό, τι φαίνεται τις τελευταίες ώρες. Αυτό δήλωσε ο γενικός διευθυντής της DICE Oskar Gabrielson, για παράδειγμα: "Έχουμε σημειώσει μεγάλη πρόοδο τους τελευταίους δύο μήνες, συμπεριλαμβανομένων οπτικών βελτιώσεων και σταθερότητας που δεν έχουν έρθει για την κατασκευή της open beta. Και θέλουμε να ξέρετε ότι αυτές τις εβδομάδες μέχρι την κυκλοφορία θα κάνουμε τεράστια βήματα και είμαστε εξαιρετικά επικεντρωμένοι στην παροχή μιας εκπληκτικής εμπειρίας όταν η Early Access ξεκινήσει στις 12 Νοεμβρίου."

Όπως είπαμε προηγουμένως, οι χρήστες έχουν ενθουσιαστεί με αυτό που παρατηρήθηκε τις πρώτες ώρες δοκιμάζοντας το Battlefield 2042, οπότε αυτή η υπόσχεση της DICE να βελτιώσει την απόδοση του παιχνιδιού για την πρεμιέρα θα πρέπει να είναι υπέρ αρκετή για να διατηρήσει υψηλές προσδοκίες με τη νέα δόση του πολεμικού franchise, το οποίο αυτή τη φορά θα επικεντρωθεί αποκλειστικά στην πτυχή των παικτών για πολλούς παίκτες. Θυμηθείτε ότι θα είναι στις 19 Νοεμβρίου όταν το Battlefield 2042 θα κυκλοφορήσει επίσημα σε όλο τον κόσμο στο Xbox Series X|S, το Xbox One και άλλες πλατφόρμες.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.