Η Bandai Namco με το Elden Ring επιδιώκει να διευρύνει το κοινό των παικτών της

Published on 8 October 2021 at 20:06

Υπάρχουν ακόμα μερικοί μήνες μπροστά για την κυκλοφορία του Elden Ring, αλλά η Bandai Namco δεν θέλει να χάσει την ευκαιρία με την πιο ισχυρή κυκλοφορία που θα γίνει στις αρχές του 2022. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο GamesIndustry.biz, ο Διευθυντής Μάρκετινγκ της Bandai Namco Europe, Hervé Hoerdt, μίλησε εκτενώς για τις προσδοκίες που έχουν θέσει στο Elden Ring.

Η συνέντευξη αφήνει πολλά πρωτοσέλιδα, αλλά ίσως ένα από τα πιο σημαντικά έγκειται στη δυνατότητα που παρουσιάζει στην εταιρεία με την κυκλοφορία της και πόσο μακριά θα ήθελαν να πάνε αυτή τη νέα IP. Τα παιχνίδια της FromSoftware αυξάνονται συνεχώς εδώ και χρόνια, αλλά ακόμα και αν είναι παιχνίδια με πιστή βάση παικτών, μπορούν ακόμα να φτάσουν υψηλότερα και αυτό είναι κάτι που δεν περνά απαρατήρητο από το Bandai Namco.

Με το Dark Souls περάσαμε από ένα πολύ ανταγωνιστικό εξειδικευμένο κοινό σε κάτι πραγματικά ευρύτερο. Δεν θα έλεγα mainstream, αλλά ακόμα όχι πολύ μακριά από αυτόν τον ορισμό. Η ιδέα με το Elden Ring είναι να προσεγγίσουμε ένα ακόμα ευρύτερο κοινό. Είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι για μας. Συνεργαζόμαστε στενά με την Ιαπωνία. Έχουμε τρία άτομα αφιερωμένα στο franchising για όλη την Ευρώπη.

Στην FromSoftware και την Bandai Namco έχουμε αυτή την επιθυμία να επεκτείνουμε τη βάση των οπαδών, οπότε έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες. Αλλά νιώθω ότι αυτό που κάνουμε θα κάνει πολλούς ανθρώπους ευτυχισμένους και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Αυτό θέλουμε, είμαστε απλά επιχειρηματίες. Θέλουμε να δημιουργήσουμε κάτι διασκεδαστικό και μοναδικό που ευχαριστεί εκατομμύρια ανθρώπους.

Έχουμε κυκλοφορήσει (παιχνίδι) τον Ιανουάριο στο παρελθόν και το έχουμε δει να λειτουργεί. Αισθάνομαι πιο ασφαλής να κάνω μια κυκλοφορία τον Ιανουάριο από ό, τι τα Χριστούγεννα ή στο τέλος του οικονομικού έτους Μαρτίου, όταν όλοι προσπαθούν να προωθήσουν τα προϊόντα τους. Στα τέλη Ιανουαρίου είναι μια χαρά. Όταν έχεις το σωστό παιχνίδι όπως το Elden Ring, οι άνθρωποι θα το αγοράσουν ακόμα και την παραμονή των Χριστουγέννων.

Το Elden Ring θα προσγειωθεί στο Xbox στις 21 Ιανουαρίου 2022 και όπως μπορείτε να διαβάσετε οι προσδοκίες που έχουν οι ομάδες με την κυκλοφορία του είναι πολύ υψηλές


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.