Το Diablo 4 έχει νέο game director.

Published on 9 October 2021 at 07:27

Οι τελευταίοι δύο μήνες ήταν ταραχώδεις για την Blizzard Entertainment και την Activision Blizzard στο σύνολό της, καθώς η εταιρεία έχει δεχθεί πυρά λόγω ισχυρισμών για εκτεταμένη σεξουαλική παρενόχληση και διακρίσεις εις βάρος των εργαζομένων. Οι κατηγορίες έχουν προκαλέσει ένα κύμα αποχωρήσεων στην εταιρεία, με την απόλυση πολλών εργαζομένων λόγω συμμετοχής τους στις διαμάχες.

Το Diablo 4 έχασε δύο από τους ηγέτες του πριν από λίγο καιρό, όταν επιβεβαιώθηκε ότι ο game director Luis Barriga και ο επικεφαλής σχεδιαστής Jesse McCree είχαν απολυθεί από την εταιρεία. Τώρα, η αντικατάσταση του πρώτου επιβεβαιώθηκε επίσημα.

Σε μια ενημέρωση που δημοσιεύτηκε στο website της Blizzard , ο Joe Shely, ο βετεράνος της Blizzard που υπηρετεί ως design leader στο Diablo 4 από το 2017, ανακοίνωσε ότι έχει ονομαστεί νέος διευθυντής παιχνιδιού.

Ανακοίνωσε ότι ως design leader εργάζεται σε αυτό το παιχνίδι από την αρχή, και τώρα είναι τιμή του να συνεχίσει το όραμα του Diablo 4 ως νέος game director. Επίσης πρόσθεσε ότι η ομάδα εξετάζει τις τελευταίες εξελίξεις.

Πολλά έχουν συμβεί από το τελευταίο μας blog και η σκληρή δουλειά της εξάσκησης των αξιών που έχουμε πρέπει να συνεχιστεί. Παράλληλα με το σημαντικό έργο, συνεχίζεται και η ανάπτυξη του παιχνιδιού.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.