Το νέο IP της ZeniMax Online Studios θα μπορούσε να είναι ένα MMO.

Published on 10 October 2021 at 21:32

Τα ZeniMax Online Studios μπορεί να μην είναι ένα από τα στούντιο που αναφέρονται συχνότερα στη συζήτηση σχετικά με την εξαγορά της μητρικής εταιρείας ZeniMax Media από τη Microsoft, αλλά ίσως αξίζει να είναι. Η ομάδα πίσω από το The Elder Scrolls Online ήταν απίστευτα συνεπής στην παροχή ενημερώσεων και επεκτάσεων για το MMO. Όχι μόνο αυτό, αλλά η ZeniMax Online εργάζεται επίσης σε ένα νέο παιχνίδι AAA που πιστεύεται ότι είναι ένα MMO. Ενώ ουσιαστικά δεν έχουν ανακοινωθεί πληροφορίες σχετικά με το MMO, λεπτομέρειες σχετικά με τη μηχανή του παιχνιδιού μπορεί να έχουν βγει προς τα έξω μέσω ορισμένων πρόσφατων καταχωρήσεων θέσεων εργασίας.

Μια νέα λίστα θέσεων εργασίας στην ZeniMax Online Studios έχει ανέβει για ένα World Builder μια θέση εστιασμένη στην τέχνη που θα βοηθήσει στην εργασία σε τρισδιάστατους παγκόσμιους χώρους, συμπεριλαμβανομένου του εδάφους, του φωτισμού. Η λίστα θέσεων εργασίας αναφέρεται συγκεκριμένα στην αιφνιδιαστική νέα IP της ZeniMax Online ως το έργο στο οποίο επίσης θα εργαστούν. Δεδομένου ότι η ZeniMax Online είναι μεσαίας ανάπτυξης, είναι κατανοητό ότι ζητά εμπειρία με ορισμένες εφαρμογές. Αυτά περιλαμβάνουν την 3D animation Houdini, PhotoShop και την εκπληκτική Unreal Engine.
Πηγαίνοντας πίσω στο 2019, όταν ο διευθυντής στούντιο ZeniMax Online Matt Firor επιβεβαίωσε για πρώτη φορά την ανάπτυξη της νέας IP, λέει κάτι ενδιαφέρον για τη μηχανή του παιχνιδιού. Ο Firor λέει τότε ότι η ZeniMax Online δοκιμάζει επί του παρόντος μηχανές για να εργαστούν σε μια "νέα μηχανή" για αυτό το νέο παιχνίδι. Το Elder Scrolls Online είναι κατασκευασμένο κυρίως σε μια μηχανή κατασκευασμένη από το μηδέν από τη ZeniMax Online.
Αυτή η νέα καταχώριση θέσεων εργασίας, ωστόσο, υποδηλώνει ότι η ZeniMax Online μπορεί να έχει κάνει μια αλλαγή στην επιλογή της μηχανής της. Η Unreal Engine 5 είναι η πιο δημοφιλής επιλογή από τους προγραμματιστές παιχνιδιών δεδομένης της ευρείας χρήσης της, επιτρέποντας στις νέες προσλήψεις να προσαρμόζονται ταχύτερα στις ανάγκες ενός στούντιο.

Φυσικά, ακριβώς επειδή μια λίστα θέσεων εργασίας του World Builder ζητά εξοικείωση με το Unreal δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η ZeniMax Online θα το χρησιμοποιεί για το επόμενο παιχνίδι του. Είναι πιθανό ότι η εσωτερική μηχανή της ZeniMax Online χρησιμοποιεί εργαλεία παρόμοια με την  Unreal ή ότι το στούντιο θέλει οι νεοσύλλεκτοι να έχουν ένα συγκεκριμένο είδος εμπειρίας ανάπτυξης παιχνιδιών.

Είναι ακόμα πολύ συναρπαστικό να εξετάσετε όλες τις διαφορετικές δυνατότητες σχετικά με το τι εργάζεται η ZeniMax Online. Το νέο της παιχνίδι πιστεύεται ότι είναι ένα MMO βασισμένο σε λίστες θέσεων εργασίας τους τελευταίους έξι μήνες, πράγμα που πιθανότατα σημαίνει ότι απέχει ακόμα από την κυκλοφορία. Η ZeniMax Online είναι ικανοποιημένη για να συνεχίσει να κυκλοφορεί μεγάλες ενημερώσεις για το The Elder Scrolls Online εν τω μεταξύ.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.