Η Eidos Μόντρεαλ εφαρμόζει τετραήμερη εργασία.

Published on 9 October 2021 at 13:14

Ο επιχειρηματικός κόσμος βιώνει στιγμές αλλαγής. Ορισμένες αλλαγές που έχουν έρθει στην πορεία από την πανδημία covid-19 και κατάφεραν να παραμείνουν. Υπό αυτή την έννοια, τώρα η Eidos Montreal παρουσιάζει την τετραήμερη εβδομάδα εργασίας αφού έχει ήδη επωφεληθεί από ένα υβριδικό μοντέλο μεταξύ πρόσωπο με πρόσωπο και απομακρυσμένης εργασίας. Έτσι, η καναδική εταιρεία είναι μία από τις πρώτες (αν όχι η πρώτη) εταιρείες που εργάζονται σε AAA έργα στον κλάδο των βιντεοπαιχνιδιών για να λάβουν τέτοια καινοτόμα και πρωτοποριακά μέτρα με το πρότυπο μοντέλο όχι μόνο του τομέα της ηλεκτρονικής αναψυχής, αλλά και του επιχειρηματικού τομέα.
«Συνεχίζουμε να προσαρμόζουμε το στούντιο μας στις νέες πραγματικότητες της εργασίας. Μετά την εξ αποστάσεως εργασία και το υβριδικό μοντέλο, μεταβαίνουμε στην τετραήμερη εργασία. Μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και καλής ζωής για ακόμα πιο καινοτόμα παιχνίδια", εξήγησε στο tweet που μπορείτε θα να δειτε παρακάτω. Η ιδέα της Eidos δεν είναι να συρρικνώσει το έργο των προηγούμενων πέντε ημερών σε τέσσερις ημέρες, αλλά να μειώσει εντελώς την εργάσιμη ημέρα από 40 ώρες την εβδομάδα σε 32. Παράλληλα, πρόθεση είναι η βελτίωση της ποιότητας του χρόνου που επενδύεται τόσο στην ομαδική εργασία όσο και στο σύνολο της εταιρείας.

Η Eidos Montreal διασφαλίζει ότι οι μισθοί των εργαζομένων δεν θα επηρεαστούν από τη μείωση του ωραρίου εργασίας, ολοκληρώνοντας μια υγιή και σύγχρονη πρωτοβουλία. Έχουν ήδη γίνει και άλλες μελέτες που έχουν υλοποιήσει εξ αποστάσεως εργασία εκτός των γραφείων, αλλά η Eidos είναι η πρώτη ΑΑΑ εταιρία που το κάνει. Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτή η πρωτοβουλία και αν υπάρχουν άλλες εταιρείες στον κλάδο που ακολουθούν τα βήματά του. 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.