Τι βελτιώσεις θα έρθουν άραγε στο GTA Trilogy Remastered;

Published on 11 October 2021 at 10:11

Προχθές, μπορέσαμε και μάθαμε επίσημα την ύπαρξη του GTA Trilogy Remastered, του τίτλου του franchise  που συγκεντρώνει τρεις από τους μεγάλους τίτλους που μπορέσαμε να απολαύσουμε τη δεκαετία του 2000: GTA III, GTA Vice City και GTA San Andreas. Μετά από πολλές φήμες, πολλές διαρροές σε διάφορους ιστότοπους σε διάφορες χώρες σε όλο τον κόσμο, η Rockstar έκανε την ανακοίνωση με μια απλή ανάρτηση στο Twitter. Τελικά ποιες βελτιώσεις θα φέρει η GTA Trilogy Remastered;

Σε μια ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της, η Rockstar εξηγεί ότι και οι τρεις τίτλοι θα έρθουν στην αγορά με βελτιώσεις σε όλες τις πτυχές τους, συμπεριλαμβανομένων των γραφικών διατηρώντας όμως την αισθητική και τη συμπεριφορά των κλασικών παιχνιδιών. Όπως μπορούμε να διαβάσουμε θα δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την τριλογία τις επόμενες εβδομάδες, οπότε θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.
Αυτή η συλλογή τριών αυθεντικών κλασικών από τη δεκαετία του 2000 ήταν κάτι που περίμεναν ιδιαίτερα οι οπαδοί του franchise, καθώς είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τίτλους στην ιστορία του, και αυτό έκανε το GTA αυτό που είναι σήμερα. Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το τέλος του έτους για να μπορέσουμε να απολαύσουμε το GTA Trilogy Remastered σε Xbox One, Xbox Series X|S, PS4, PS5, Nintendo Switch και PC.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.