Η Codemasters εργάζεται για το μεγαλύτερο και πιο φιλόδοξο παιχνίδι της στην ιστορία της.

Published on 11 October 2021 at 12:46

Πριν από μερικούς μήνες είχαμε τη δυνατότητα να σας ενημερώσουμε ότι το Codemasters, το στούντιο που είναι υπεύθυνο για τη δημιουργία τίτλων όπως το πρόσφατο Dirt 5, εξαγοράστηκε από την Electronic Arts έναντι 1.2εκατομμυρίων δολαρίων, οικειοποιώντας τόσο το στούντιο όσο και τα προνόμια του. Σήμερα, σας μεταφέρουμε μια είδηση που μπορεί να ενθουσιάσει πολλούς θαυμαστές του στούντιο, αφού η Codemasters εργάζεται για το μεγαλύτερο και πιο φιλόδοξο παιχνίδι της στην ιστορία της.

Αυτά τα νέα προέρχονται από μια προσφορά εργασίας από την Codemasters, όπου μπορούμε να διαβάσουμε ότι το στούντιο που βρίσκεται στο Cheshire, Ηνωμένο Βασίλειο, αναζητά έναν διευθυντή ανάπτυξης για να εργαστεί στο νέο έργο του στούντιο, το οποίο περιγράφεται ως "το μεγαλύτερο και το πιο φιλόδοξο έργο στην ιστορία του". Λάβετε υπόψη ότι η νέα γενιά κονσολών (Σειρά X | S) ξεκίνησε με την άφιξη του Dirt 5, έναν περισσότερο από αξιοσημείωτο τίτλο, και αυτό είχε μεγάλη αποδοχή.

Μετά την αγορά από την EA, σίγουρα οι πόροι των Codemasters έχουν αυξηθεί εκθετικά και αυτό θα τους κάνει να φτάσουν σε επίπεδα ποιότητας που, ίσως πριν δεν μπορούσαν να φτάσουν. Ανυπομονούμε για την ανακοίνωση αυτού του νέου έργου, αν και πρέπει να προστεθεί ότι αυτή τη στιγμή, το έργο βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο ανάπτυξης.1


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.