Η Id Software συγχαίρει τη Nintendo για το Metroid Dread

Published on 12 October 2021 at 13:31

Πριν από λίγες ημέρες ο Doom Slayer ανακοινώθηκε σαν προσθήκη για την τελευταία δόση της διάσημης μάχης της Nintendo του Super Smash Bros. Μια IP που έχει καταφέρει να λάβει με πολύ καλό τρόπο αρκετούς ήρωες από τίτλους της Microsoft. Τώρα η Bethesda, μέσω των κοινωνικών της δικτύων, συνεχάρη την ιαπωνική εταιρεία για το λανσάρισμα του Metroid Dread με μια περίεργη εικόνα.

Η εικόνα είναι μια αναπαράσταση του εξώφυλλου του νέου παιχνιδιού της Nintendo, αλλά όπου η Samus αντικαθίσταται από τον Doom Slayer, μια πρωτότυπη ιδέα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Doom επαναλαμβάνει άλλες κυκλοφορίες παιχνιδιών από άλλες πλατφόρμες. Πέρυσι, χωρίς να προχωρήσουμε περαιτέρω, ο λογαριασμός Twitter του παιχνιδιού πρότεινε επίσης ένα είδος crossover μεταξύ Final Fantasy 7 και Doom Eternal με αφορμή την άφιξη του Final Fantasy 7 Remake.

Παρόλο που μπορεί να μην δούμε ποτέ την Samus Aran στο Xbox μας, μπορείτε να απολαύσετε το Doom αυτή τη στιγμή αν είστε συνδρομητής του Xbox Game Pass, συμπεριλαμβανομένων των δύο τελευταίων βάναυσων δόσεων του έπους χωρίς να πληρώσετε ευρώ.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.