Η Virtuos δουλεύει σε ένα remake AAA action-adventure

Published on 11 October 2021 at 18:02

Μια πρόσφατη διαρροή υποστήριξε ότι η Konami είχε δώσει το πράσινο φως σε ένα remake του Metal Gear Solid 3: Snake Eater το οποίο υποτίθεται ότι ήταν υπό ανάπτυξη από το στούντιο Virtuos, το οποίο ειδικεύεται στις προσαρμογές. Τώρα, οι νέες εξελίξεις έδωσαν πιθανώς μεγαλύτερη αξιοπιστία σε αυτήν την διαρροή.

Όπως εντοπίστηκε από τον @FaizShaikh7681 στο Twitter, η σελίδα LinkedIn ενός πρώην υπαλλήλου της εταιρείας υποδηλώνει ότι το στούντιο εργάζεται σε αυτό το έργο.

Ο Zhiyang Li, ο οποίος ήταν lead software engineer στο Virtuos έως τον Ιούνιο του 2019, λέει στη σελίδα του στο LinkedIn ότι στο στούντιο δούλευε σε ένα " AAA action adventure remake". Αν και οι λεπτομέρειες για το ίδιο το έργο είναι προφανώς σπάνιες, η υποστήριξη 4K αναφέρεται σε όλες τις πλατφόρμες.

Η προαναφερθείσα διαρροή ανέφερε ότι η Konami θα ανακοινώσει κάποια στιγμή το 2022 αρκετές από τα επερχόμενα remake της όπου υποτίθεται ότι θα περιλαμβάνουν επίσης ένα παιχνίδι Castlevania και αυτό που ακούγεται από καιρό στο Silent Hill. Ωστόσο, συμπίπτει με αναφορές για το Metal Gear Solid 3, οπότε οι οπαδοί της σειράς έχουν λόγους να είναι αισιόδοξοι.        


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.